Joko teillä on kaakaobaari? Olohuoneen kotoisa nurkkaus tarjoaa lämpimän juoman (ja mielen!)
Sisustus
Joko teillä on kaakaobaari? Olohuoneen kotoisa nurkkaus tarjoaa lämpimän juoman (ja mielen!)
Tarvitaan vain kaakaojauhetta, termospullo ja vaahtokarkkeja. Trendikäs tarjoilupiste kootaan vaikkapa olohuoneen nurkkaan. Ideoimme vaihtoehtoisen toteutuksen moderniin sekä klassiseen makuun.
31.1.2018
 |
Meillä kotona

Kaakaobaareja on näkynyt lastensynttäreillä ja talvihäissä jo pitkään – ja nyt niistä on alkanut ilmestyä arkisia versioita, joita voi ihailla esimerkiksi Instagramissa avainsanalla #kaakaobaari.

Kaakaobaari on olohuoneeseen tai keittiöön ilmestyvä tarjoilupiste, jonka antimista perheenjäsenet voivat vaikkapa koulusta tai pulkkamäestä tullessaan valmistaa itselleen helposti höyryävän kupposellisen kaakaota (vaahtokarkkien ja muiden koristeiden kera tietenkin). Kaakaobaari kruunaa myös laskiaisen!

Ideoimme kaksi hieman erilaista kaakaobaaria, toinen modernin ja toinen klassisemman tyylin sisustajalle.

1. Moderni kaakobaari kulkee kärryillä

Normann Copenhagenin Block-tarjoiluvaunu 230 €, Stockmann. Brosten seinäkello 50 €, Olkkari. Kestit-mukit 17,50 €/kpl, Marimekko. Lasipurkit 6 € ja 8 €/kpl, Granit. Stailaus Anna Aromaa.

Tarjoiluvaunu on mitä mainioin kaluste pienelle kaakaobaarille. Pyörillä kulkevaa vaunua on helppo siirrellä paikasta toiseen, ja sen kahteen tasoon mahtuvat hyvin purkit ja purnukat.

2. Klassisen tyylin kaakaobaari kootaan vintagekaapin päälle

Vanha seinäkaappi 140 € sekä muistitaulu ja kirjaimet 135 €, Olkkari. Airamin termospullo 25,90 €, Carlson. Mukit 6 €/kpl, Granit. Stailaus Anna Aromaa.

Vanha keittiön seinäkaappi soveltuu hyvin sivupöydäksi. Puinen kaapisto pysyy vakaasti pystyssä, koska se on tarpeeksi painava. Vintagekaapistoja kannattaa etsiä kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta. Ilmoitustauluun merkataan, mitä milloinkin on tarjolla.

Kaipaatko kaakaoideoita? Tässä on täydellisen kaakaon resepti. Testaa myös suklaakaakaota, Geisha-kaakaota, chilikaakaota tai chaikaakaota. Vai miltä kuulostaisi nutella-suklaakaakao? Kaakaon kanssa maistuvat tietenkin parhaiten laskiaispullat. Ideoita niihin löydät jutustamme.

1 kommentti