4,5(13)
Suklainen kaakao – herkullisen maun salaisuus löytyy ripauksesta kanelia
kasvis
10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen
Höyryävä kaakao lämmittää pakkaspäivänä ihanasti. Suklaisen kaakaon salaisuus on sulatettu suklaa ja ripaus kanelin makua. Lusikoi kuuman juoman päälle kermavaahtoa ja nauti!
Julkaistu 19.12.2014
Maku
Reseptin ainekset 2 annosta
Suklainen kaakao
50 gtummaa suklaata
1 dlvettä
1 kplkanelitanko (tai ripaus jauhettua kanelia)
3 dlmaitoa
Pinnalle
1/2 dlkuohukermaa
kaakaojauhetta

Suklainen kaakao valmistuu näin:

  1. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi veitsellä.
  2. Laita kattilaan rouhittu suklaa, vesi ja kanelitanko. Sekoittele keskilämmöllä kunnes suklaa sulaa.
  3. Lisää joukkoon maito ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kanelitanko pois.
  4. Kaada kaakao mukeihin ja lusikoi päälle pehmeää kermavaahtoa. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
Kommentoi »