Maku

Suklainen kaakao – herkullisen maun salaisuus löytyy ripauksesta kanelia

10 min
KA
4.67
0

Höyryävä kaakao lämmittää pakkaspäivänä ihanasti. Suklaisen kaakaon salaisuus on sulatettu suklaa ja ripaus kanelin makua. Lusikoi kuuman juoman päälle kermavaahtoa ja nauti!
Tulosta
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (2 annosta)

Suklainen kaakao

  • 50 gtummaa suklaata
  • 1 dlvettä
  • 1 kplkanelitanko (tai ripaus jauhettua kanelia)
  • 3 dlmaitoa

Pinnalle

  • 1/2 dlkuohukermaa
  • kaakaojauhetta

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Suklainen kaakao valmistuu näin:

  1. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi veitsellä.
  2. Laita kattilaan rouhittu suklaa, vesi ja kanelitanko. Sekoittele keskilämmöllä kunnes suklaa sulaa.
  3. Lisää joukkoon maito ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kanelitanko pois.
  4. Kaada kaakao mukeihin ja lusikoi päälle pehmeää kermavaahtoa. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
MITÄ PIDIT?
4.67