Maku

Suklainen kaakao – herkullisen maun salaisuus löytyy ripauksesta kanelia

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Höyryävä kaakao lämmittää pakkaspäivänä ihanasti. Suklaisen kaakaon salaisuus on sulatettu suklaa ja ripaus kanelin makua. Lusikoi kuuman juoman päälle kermavaahtoa ja nauti!
KA
4.6
0


Ainekset (2 annosta)

Suklainen kaakao

  • 50 gtummaa suklaata
  • 1 dlvettä
  • 1 kplkanelitanko (tai ripaus jauhettua kanelia)
  • 3 dlmaitoa

Pinnalle

  • 1/2 dlkuohukermaa
  • kaakaojauhetta
Tulosta

Suklainen kaakao valmistuu näin:

  1. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi veitsellä.
  2. Laita kattilaan rouhittu suklaa, vesi ja kanelitanko. Sekoittele keskilämmöllä kunnes suklaa sulaa.
  3. Lisää joukkoon maito ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kanelitanko pois.
  4. Kaada kaakao mukeihin ja lusikoi päälle pehmeää kermavaahtoa. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.
MITÄ PIDIT?
4.55
Kommentoi »