Suklainen kaakao – herkullisen maun salaisuus löytyy ripauksesta kanelia
kasvis
10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen
Höyryävä kaakao lämmittää pakkaspäivänä ihanasti. Suklaisen kaakaon salaisuus on sulatettu suklaa ja ripaus kanelin makua. Lusikoi kuuman juoman päälle kermavaahtoa ja nauti!

Reseptin ainekset 2 annosta
Suklainen kaakao
50 gtummaa suklaata
1 dlvettä
1 kplkanelitanko (tai ripaus jauhettua kanelia)
3 dlmaitoa
Pinnalle
1/2 dlkuohukermaa
kaakaojauhetta
Suklainen kaakao valmistuu näin:
- Rouhi suklaa pieniksi paloiksi veitsellä.
- Laita kattilaan rouhittu suklaa, vesi ja kanelitanko. Sekoittele keskilämmöllä kunnes suklaa sulaa.
- Lisää joukkoon maito ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kanelitanko pois.
- Kaada kaakao mukeihin ja lusikoi päälle pehmeää kermavaahtoa. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta.