Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lumihiutaletortut – katso vaihekuvat ja opi superhelppo taittelu!

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Lumihiutaletortut ovat lumoavan kauniita, mutta tosi helppoja tehdä! Tällä vaihekuvallisella ohjeella jo ensimmäinen torttu onnistuu varmasti.

29.10.2018
Reseptin ainekset
12 kpl
Lumihiutaletortut
1 pkt (500 g)
lehtitaikinaa (pakaste)
1 ½ dl
luumumarmeladia (tai paistonkestävää viikunamarmeladia)
Pinnalle
3 rkl
tomusokeria

Lumihiutaletortut – ohje:

  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Puolita taikinalevyt neliöiksi.
  3. Lusikoi neliöiden keskelle ruokalusikallinen hilloa. Nipistä kaikki taikinan kulmat ylös ja painele kolot kiinni, niin että neliöstä muodostuu tiivis nyytti.
  4. Käännä nyytti ympäri, sileä puoli ylöspäin.
  5. Viillä taikinaan ensin neljä viiltoa ja niiden väleihin toiset neljä.
  6. Nipistele syntyneiden sakaroiden päät sormenpäillä teräviksi ja paina lopuksi tortun keskelle sormella keskusta.
  7. Paista lumihiutaletorttuja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hetki ennen herkkuhetkeä.
  8. Koristele lumihiutaletortut tuprauttamalla niiden päälle hieman tomusokeria juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Voit täyttää lumihiutaletortut myös muilla paistonkestävillä hilloilla tai sinihomejuustomurulla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt