Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa. Dippaile ihania makeansuolaisia ranskiksia ja nauti!

19.2.2017
Reseptin ainekset
2 annosta
1 kpl
bataatti
1 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Dippi
2 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
2 rkl
majoneesia
1 tl
chilitahnaa

Bataattiranskalaiset valmistuvat näin:

  1. Kuori ja leikkaa bataatti tikuiksi. Pyörittele bataattitikut öljyssä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.
  2. Asettele bataattitikut leivinpaperin päälle uunipellille vierekkäin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Käännä ranskalaiset toiselle kyljelle ja paista 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat sopivan paahteiset.
  3. Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilitahna. Tarjoile dippi lämpimien bataattiranskalaisten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt