Maku

Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi

4.6
1

Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi

Ihanat bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa. Dippaile ja nauti!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 1 kplbataatti
  • 1 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Dippi

  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 rklmajoneesia
  • 1 tlchilitahnaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori ja leikkaa bataatti tikuiksi. Pyörittele bataattitikut öljyssä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.

Asettele bataattitikut leivinpaperin päälle uunipellille vierekkäin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Käännä ranskalaiset toiselle kyljelle ja paista 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat sopivan paahteiset.

Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilitahna. Tarjoile dippi lämpien ranskalaisten kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä