Maku

Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi

40 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa. Dippaile ihania makeansuolaisia ranskiksia ja nauti!
4.7
1


Ainekset (2 annosta)

  • 1 kplbataatti
  • 1 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Dippi

  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  • 2 rklmajoneesia
  • 1 tlchilitahnaa
Tulosta

Bataattiranskalaiset valmistuvat näin:

  1. Kuori ja leikkaa bataatti tikuiksi. Pyörittele bataattitikut öljyssä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.
  2. Asettele bataattitikut leivinpaperin päälle uunipellille vierekkäin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Käännä ranskalaiset toiselle kyljelle ja paista 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat sopivan paahteiset.
  3. Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilitahna. Tarjoile dippi lämpimien bataattiranskalaisten kanssa.
MITÄ PIDIT?
4.69
1 kommentti