


Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa. Dippaile ihania makeansuolaisia ranskiksia ja nauti!
Reseptin ainekset
2 annosta
1 kpl
bataatti
1 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Dippi
2 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
2 rkl
majoneesia
1 tl
chilitahnaa
Bataattiranskalaiset valmistuvat näin:
- Kuori ja leikkaa bataatti tikuiksi. Pyörittele bataattitikut öljyssä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.
- Asettele bataattitikut leivinpaperin päälle uunipellille vierekkäin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Käännä ranskalaiset toiselle kyljelle ja paista 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat sopivan paahteiset.
- Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilitahna. Tarjoile dippi lämpimien bataattiranskalaisten kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat