4,1(35)
Bataattiranskalaiset ja chili-majoneesidippi
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Bataattiranskalaiset syntyvät helposti uunissa. Dippaile ihania makeansuolaisia ranskiksia ja nauti!
Julkaistu 19.2.2017
Maku
Reseptin ainekset 2 annosta
1 kplbataatti
1 rkloliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
Dippi
2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
2 rklmajoneesia
1 tlchilitahnaa

Bataattiranskalaiset valmistuvat näin:

  1. Kuori ja leikkaa bataatti tikuiksi. Pyörittele bataattitikut öljyssä kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita.
  2. Asettele bataattitikut leivinpaperin päälle uunipellille vierekkäin. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 15 minuuttia. Käännä ranskalaiset toiselle kyljelle ja paista 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat sopivan paahteiset.
  3. Sekoita ranskankerma, majoneesi ja chilitahna. Tarjoile dippi lämpimien bataattiranskalaisten kanssa.
1 kommentti