Kotivinkki

Tikkuperunat ja sahramimajoneesi

35 min
0
0

Tikkuperunat ja sahramimajoneesi

Tämä on hauskin tapa tarjota pottuja. Tökkää ne tikkuun ja tarjoa sahramimajoneesin kanssa.
Teksti Piia Helasto
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 )

  • noin 20pientä perunaa (jauhoinen lajike)
  • ½ dlöljyä
  • 1–2 tlsuolaa
  • puisia tikkuja

Sahramimajoneesi

  • 1 prkhyvää aitoa majoneesia (noin 450 g)
  • 1 pssahramia (½ g)

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN30 min

1. Pese perunat huolellisesti juuresharjalla. Laita perunat kulhoon ja lisää öljy ja suola. Pyörittele, jotta kaikki perunat maustuvat.

2. Kumoa perunat pellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

3. Valmista sillä aikaa sahramimajoneesi. Sekoita valmiiseen majoneesiin sahrami ja anna maustua jääkaapissa.

4. Työnnä kypsiin perunoihin puiset tikut ja tarjoa tikkuperunat sahramimajoneesin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä