Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tikkuperunat ja sahramimajoneesi

35 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 30 min

Tämä on hauskin tapa tarjota pottuja. Tökkää ne tikkuun ja tarjoa sahramimajoneesin kanssa.

20.4.2016
Reseptin ainekset
6
noin 20
pientä perunaa (jauhoinen lajike)
½ dl
öljyä
1–2 tl
suolaa
puisia tikkuja
Sahramimajoneesi
1 prk
hyvää aitoa majoneesia (noin 450 g)
1 ps
sahramia (½ g)

1. Pese perunat huolellisesti juuresharjalla. Laita perunat kulhoon ja lisää öljy ja suola. Pyörittele, jotta kaikki perunat maustuvat.

2. Kumoa perunat pellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

3. Valmista sillä aikaa sahramimajoneesi. Sekoita valmiiseen majoneesiin sahrami ja anna maustua jääkaapissa.

4. Työnnä kypsiin perunoihin puiset tikut ja tarjoa tikkuperunat sahramimajoneesin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt