


Pinkki punajuuridippi – täydellinen kaveri rapeille naposteltaville
1 h 25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 20 min
Tämä Noora Shinglerin suosikki, punajuuridippi, saa erityisen makunsa hapankaalista. Kokeile kuohkeaa vegeherkkua esimerkiksi siemennäkkärin kanssa.
Reseptin ainekset
Noin 10 annosta
1
kypsä punajuuri
1 ½ dl
cashewpähkinöitä
1 ¾ dl
manteleita
200 g
hapankaalia
1 dl
punajuurimehua (Biotta)
½ dl
öljyä
1 rkl
granaattiomenamehua tai sitruunamehua
1 tl
väkiviinaetikkaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Pese punajuuri ja keitä kuorineen kypsäksi (keittoaika noin 40–50 minuuttia) tai käytä valmista kypsää, vakuumipakattua punajuurta.
Kuori jäähtynyt punajuuri ja paloittele. Laita kaikki punajuuridipin ainekset tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi tai jätä hieman karkeaksi.
Anna punajuuridipin maustua kylmässä noin 30 minuuttia. Voit tehdä punajuuridipin jo edellisenä päivänä valmiiksi, sillä maut paranevat kylmäsäilytyksessä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat