Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinkki punajuuridippi – täydellinen kaveri rapeille naposteltaville

1 h 25 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 20 min

Tämä Noora Shinglerin suosikki, punajuuridippi, saa erityisen makunsa hapankaalista. Kokeile kuohkeaa vegeherkkua esimerkiksi siemennäkkärin kanssa.

3.12.2017
Reseptin ainekset
Noin 10 annosta
1
kypsä punajuuri
1 ½ dl
cashewpähkinöitä
1 ¾ dl
manteleita
200 g
hapankaalia
1 dl
punajuurimehua (Biotta)
½ dl
öljyä
1 rkl
granaattiomenamehua tai sitruunamehua
1 tl
väkiviinaetikkaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria

Pese punajuuri ja keitä kuorineen kypsäksi (keittoaika noin 40–50 minuuttia) tai käytä valmista kypsää, vakuumipakattua punajuurta.

Kuori jäähtynyt punajuuri ja paloittele. Laita kaikki punajuuridipin ainekset tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi tai jätä hieman karkeaksi.

Anna punajuuridipin maustua kylmässä noin 30 minuuttia. Voit tehdä punajuuridipin jo edellisenä päivänä valmiiksi, sillä maut paranevat kylmäsäilytyksessä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt