


Leijonadippi
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Rrräyh miten hyvä leijonadippi! Helppo lasten synttärien naposteltava syntyy kasvistikuista ja lasten makuun sekoitetusta sileästä dippikastikkeesta.
Reseptin ainekset
6 annosta
3
porkkanaa
2
paprikaa (punainen ja keltainen)
1
kurkku
Dippikastike
500 g
turkkilaista jogurttia (tai kreikkalaista)
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1-2 tl
dijoninsinappia
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Leijonadippi valmistuu helposti näin:
- Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään. Siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan.
- Huuhtele kasvikset. Kuori porkkanat ja leikkaa ne kapeiksi tikuiksi.
- Leikkaa kurkku ja paprikat porkkanatikkujen kokoisiksi paloiksi.
- Asettele dippi kulhossa pyöreän vadin keskelle.
- Sommittele eriväriset kasvikset leijonanharjaksi dippikulhon ympärille.
- Jos haluat, voit sommitella kasviksista dipin päälle leijonan nenän ja silmät.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat