


Vaaleanpunainen popcorn yhdistää suolaiset popparit ja mansikkaisen valkosuklaan – varo, näihin jää koukkuun!
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Vaaleanpunainen popcorn on hauska naposteltava vaikka leffaillaksi tai lastenkutsuille. Suolaiset popcornit ja mansikkainen valkosuklaakuorrutus on yllättävä ja herkullinen yhdistelmä, joka koukuttaa.
Reseptin ainekset
10 annosta
1 ps (90 g)
mikropopcorneja
1 ps (15 g)
pakastekuivattuja mansikoita
125 g
valkosuklaata
½ dl
koristerakeita (esim. Dr. Oetker Rainbow mix)
Lisäksi
10
pahvista muffinivuokaa
Vaaleanpunainen popcorn valmistuu näin:
- Valmista popcornit mikrossa tai kattilassa. Kaada popcornit kulhoon ja tarkista, että mukaan ei tule poksahtamattomia siemeniä.
- Murskaa kuivatut mansikat painelemalla pussin päältä kaulimella.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa miedolla teholla (350 W) noin 15 sekunnin jaksoissa, välillä sekoittaen.
- Sekoita sulaan suklaaseen mansikat. Kaada suklaaseos popcornien päälle kulhoon ja kääntele tasaiseksi. Levitä seos leivinpaperin päälle ja ripottele päälle koristerakeet.
- Anna suklaan jähmettyä noin tunnin ajan ja jaa popcornit tarjoilukippoihin, esimerkiksi pahvisiin muffinivuokiin.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat