Maku

Vaaleanpunainen popcorn yhdistää suolaiset popparit ja mansikkaisen valkosuklaan – varo, näihin jää koukkuun!

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Vaaleanpunainen popcorn on hauska naposteltava vaikka leffaillaksi tai lastenkutsuille. Suolaiset popcornit ja mansikkainen valkosuklaakuorrutus on yllättävä ja herkullinen yhdistelmä, joka koukuttaa.
MU
3.5
0
Julkaistu: 29.10.2020


Ainekset (10 annosta)

  • 1 ps (90 g)mikropopcorneja
  • 1 ps (15 g)pakastekuivattuja mansikoita
  • 125 gvalkosuklaata
  • ½ dlkoristerakeita (esim. Dr. Oetker Rainbow mix)

Lisäksi

  • 10pahvista muffinivuokaa
Tulosta

Vaaleanpunainen popcorn valmistuu näin:

  1. Valmista popcornit mikrossa tai kattilassa. Kaada popcornit kulhoon ja tarkista, että mukaan ei tule poksahtamattomia siemeniä.
  2. Murskaa kuivatut mansikat painelemalla pussin päältä kaulimella.
  3. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa miedolla teholla (350 W) noin 15 sekunnin jaksoissa, välillä sekoittaen.
  4. Sekoita sulaan suklaaseen mansikat. Kaada suklaaseos popcornien päälle kulhoon ja kääntele tasaiseksi. Levitä seos leivinpaperin päälle ja ripottele päälle koristerakeet.
  5. Anna suklaan jähmettyä noin tunnin ajan ja jaa popcornit tarjoilukippoihin, esimerkiksi pahvisiin muffinivuokiin.
MITÄ PIDIT?
3.46
Kommentoi »