Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tuliset buffalo-popcornit

Mausta popcornit makean tulisella kuorrutteella, jonka maku muistuttaa mitäs muuta kun buffalo-kanansiipiä. Chicken wings gone popcorn!

20.10.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
2 dl
popcorneja (jyviä)
2 rkl
rypsiöljyä
2 dl
sokeria
2 dl
vettä
3 rkl
hot sauce -maustekastiketta
50 g
voita
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
ruokasoodaa

Kuumenna isossa kattilassa öljy reilulla keskilämmöllä. Lisää kattilaan popcornin jyvät. Peitä kannella. Kun popcornit alkavat poksahdella, heiluta kattilaan muutaman kerran. Nosta kattila liedeltä kun poksuminen laantuu. Anna popcornien jäähtyä.

Sekoita kasarissa sokeri ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi. Hämmentele rauhallisesti ja anna porista kunnes seos on tummuu mahonkisen ruskeaksi. Ota kasari pois liedeltä.

Sekoita sokeriseokseen hot sauce -kastike ja voi. Sekoita. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna kiehua hiljalleen 3 minuuttia. Ota pois lämmöltä.

Sekoita joukkoon suola ja ruokasooda. Seos muuttuu kuohuvan vaalean kinuskiseksi.

Kaada seos varovasti popcornien päälle ja sekoita heti niin, että kaikki popcornit ovat kuorrutettuja.

Levitä kuorrutetut popcornit leivinpaperin päälle pellille. Paista 150 asteessa uunin keskiosassa 15-20 minuuttia – sekoita paistamisen aikana popcorneja kerran.

Anna popcornien jäähtyä uunipellillä. Irroittele toisiinsa juuttuneet popcornit ja siirrä tarjoilukulhoon.

Jos haluat oikaista ja ohittaa popcornien valmistamisen kattilassa, voit tehdä kuorrutteen myös valmiiksi poksautetuille poppareille!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt