Asuntomessut 2018
Asuntomessut 2018 järjestetään Porissa, Karjarannan messualueella. Tutustu kiinnostaviin kohteisiin ja pysy ajan tasalla asuntomessujen tapahtumista!
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Asuntomessut 2018 järjestetään Porissa 6.7.–5.8.2018. Karjarannan messualueelta löytyy yhteensä 34 erilaista inspiroivaa ja kiinnostavaa kohdetta: 28 pientaloa, yksi korjausrakentamisen kohde sekä rivitalokokonaisuus. Lisäksi alueelle rakennetaan 100 lapsen tiedepäiväkoti ja senioreiden palvelutalo, joka kattaa 80 asuntoa ikäihmisille.

Asuntomessut 2018 – yhteisöllisyyttä moderniin pientaloasumiseen

Vuoden 2018 asuntomessujen lähtökohtana ja arvona on luoda elämän mittaisia asumisratkaisuja, joka näkyy myös messujen teemassa. Onnellisen ja helpon asumisen lisäksi Karjarannassa pyritään panostamaan naapurustolähtöisyyteen, asumisen turvallisuuteen ja toisten auttamiseen – asukkaiden omaa rauhaa unohtamatta.

Arvot ja teemat on huomioitu messualueen kaavoituksesta lähtien. Inspiraatio lähtökohta on vanhanajan puutalokaupunginosista, joiden keskiössä oli jo entisaikaan vankka ja vahva yhteisöllisyys. Näitä vaikutteita on ammennettu ja sovellettu asuntomessujen moderniin pientaloasumiseen. Tavoitteita ilmentävät erityisesti asuntojen sijoittelu toisiinsa nähden sekä piha-alueiden tehokas hyödyntäminen.

Asuntomessujen 2018 teema tulevaisuuden asuminen tarkoittaa paljon muutakin kuin asumisen ja yhteisöllisyyden luomia mahdollisuuksia. Kohteissa on pyritty panostamaan innovatiiviseen ja ekologiseen rakentamiseen niin rakentamisen tapojen kuin materiaalien osalta. Erityisesti uusiutuvat materiaalit ja energiamuodot on otettu huomioon asuntomessujen eri kohteiden suunnittelussa. Näin edistetään luonnonympäristön säilyttämisen lisäksi myös turvallista ja terveellistä asumista.

Karjarannan asuntomessualue on vertaansa vailla

Yksi Karjarannan messualueen valttikorteista on upea miljöö ja sen tarjoamat mahdollisuudet muun muassa liikuntaan ja hyvinvointiin. Kyseessä on Karjarannan entinen teollisuusalue, joka muuntuu uuden käyttötarkoituksensa myötä elinvoimaiseksi asuinalueeksi.

Messualueen ympäristöstä voi nauttia niin luonnonläheisyydestä kuin vesistöistäkin: alue sijaitsee Kokemäenjoen rannalla ja merikin on lähestulkoon asukkaiden takapihalla. Kirjurinluodon keskuspuisto löytyy myös kivenheiton päästä messualueelta. Lisäksi alueen viihtyisyyttä lisäävät kolme vehreää puistoaluetta. Siitä huolimatta paikalliset ostosmahdollisuudet ja palvelut ovat lähellä, sillä Porin keskusta on vain kävelymatkan päässä Karjarannasta.

Suunnitteletko messureissua? Kurkkaa nämä!

Asuntomessut 2018 on vierailemisen arvoinen kokemus niin rakentajalle, sisustajalle kuin remontoijallekin. Messukohteiden lisäksi asuntomessut tarjoavat mahdollisuuden tutustua eri alojen näytteilleasettajiin aina talotehtaista pieniin sisustusalan yrityksiin. Jos suunnittelet messureissua, tutustu kattavaan messukävijän oppaaseen, josta löydät tärkeimmät tiedot lipuista, etäisyyksistä, kohteista sekä muista Porin ja asuntomessujen ajankohtaisista tapahtumista. Lue juttumme ja ota kaikki irti asuntomessuista!

Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.