Mausta sisustus konjakilla! Ruskea nahka tekee nyt komean paluun

Mausta sisustus konjakilla! Ruskea nahka tekee nyt komean paluun
Konjakinruskea nahka istuu täydellisesti sisustuksen uusiin väreihin. Kurkkaa poiminnat Porin asuntomessuilta ja nappaa ideat, joilla käytät konjakinruskeaa myös oman kotisi sisustuksessa.
Julkaistu: 31.7.2018

Porin asuntomessujen mielenkiintoisimpien sisustusten sohvat ja nojatuolit on verhoiltu hehkuvan ruskealla nahalla. Sävy on baarikaapista tuttu konjakki.

Konjakinruskeaa on näkynyt niin 1960-luvun sisutuksista kuin karheita pintoja rakastavasta safarityylistäkin. Herkullisen ruskeaa sävyä on helppo yhdistellä muihin väreihin, kuten turkoosiin ja mustaan.

Pehmeän ruskean sävyn monikäyttöisyys korostuu erityisesti silloin, kun seinät maalataan muulla värillä kuin valkoisella.

Näin käytät konjakinruskeaa sisustuksessa:

Juuri nyt muodikkaat murretun turkoosi ja petroli rakastavat konjakinruskeaa. Hienostuneiden sävyjen pehmeys kärsisi mustan ja valkoisen kovuudesta, mutta heleä ruskea ja vaalea puu keskustelevat niiden kanssa sivistyneesti. Kohde 18, OPn Kotoisa.
Konjakki lämmittää tyylikkäästi harmaiden sävyjen hallitsemaa sisustusta. Molempia värimaailmoja sekoittavat tyynyt pehmentävät kohtaamista. Kohde 24, Porin Villa Sun.
Ruskea nahka tuo syvyyttä karheista luonnonmateriaaleista koostuvaan sisustukseen. Ripaus mustaa antaa kokonaisuudella ryhtiä. Kohde 27, Solid House Kodit.
Sininen ja konjakinruskea korostavat toistensa hehkua. Tämä väriyhdelmä toimii aina, olivatpa tarkat sävyt mitä tahansa. Kohde 14, Goto Gloria.
Mustalla tai harmaalla sohvalla et saa aikaan näitä efektejä! Konjakinruskea on mainio seuralainen myös herkullisille väreille. Kohde 23, Luoto.
Musta ja konjakinruskea muodostavat kauniin parin, sillä erottuvat toisistaan reilusti eivätkä riitele keskenään. Tässä vasta silmiä hivelevä cocktail! Kohde 4, Fiskarhedenvillan Pohjanvalo.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tilaa HEMPEAn laadukkaat tekstiilit 15 % alennuksella & ilmaisella toimituksella 27.11. saakka
SISÄLTÖ JATKUU
1 kommentti