Asuntomessut

Asuntomessut ovat kesän ykköstapahtuma, joka kutsuu rakentajat, remontoijat ja sisustajat inspiroitumaan asumisen uusista trendeistä. Olemme joka vuosi vahvasti mukana asuntomessuilla. Seuraa messualueen rakentumista, lue talojen ja rakennuttajien tarinat sekä katso kohteet ja messupäivän vinkit. Lue tuoreimmat juttumme tämän vuoden messuista ja tutustu myös aiempien vuosien antiin.

Asuntomessut-teemastamme löydät kootusti kaikki sisällöt tämän ja aiempien vuosien asuntomessuilta.

Messusivuilla pureudutaan messujen rakentumiseen ja messuilla esillä oleviin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen trendeihin. Sisustusratkaisuiden lisäksi uusi talotekniikka on vahvasti läsnä.

Joka vuosi esittelemme myös inspiroivimmat asuntomessukohteet sekä kuohuttaneet kohutalot. Lisäksi sivustollamme on käynnissä äänestys, jossa voit antaa äänesi omalle suosikkitalollesi!

Asuntomessut Kouvolassa

Vuoden 2019 asuntomessut järjestetään Kouvolassa Pioneeripuiston asuntomessualueella. Tutustu Kouvolan asuntomessuihin ja poimi parhaat messutärpit asuntomessut 2019 -sivulta.

Jos suunnittelet messureissua Kouvolaan, kurkkaa kattava messukävijän opas, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot Kouvolan asuntomessuista aina lipuista oheisohjelmaan.

Menneiden vuosien asuntomessut

Millaisia kohteista oli Hyvinkäällä, mikä talo kuohutti Porissa? Linkkien kautta pääset tutustumaan asuntomessusisältöihimme vuoden mukaan jaoteltuna.