Asuntomessut
Asuntomessut ovat kesän ykköstapahtuma, joka kutsuu rakentajat, remontoijat ja sisustajat inspiroitumaan asumisen uusista trendeistä. Olemme joka vuosi vahvasti mukana asuntomessuilla. Seuraa messualueen rakentumista, lue talojen ja rakennuttajien tarinat sekä katso kohteet ja messupäivän vinkit. Lue tuoreimmat juttumme tämän vuoden messuista ja tutustu myös aiempien vuosien antiin.
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Asuntomessut-teemastamme löydät kootusti kaikki sisällöt tämän ja aiempien vuosien asuntomessuilta.

Messusivuilla pureudutaan messujen rakentumiseen ja messuilla esillä oleviin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen trendeihin. Sisustusratkaisuiden lisäksi uusi talotekniikka on vahvasti läsnä.

Joka vuosi esittelemme myös inspiroivimmat asuntomessukohteet sekä kuohuttaneet kohutalot. Lisäksi sivustollamme on käynnissä äänestys, jossa voit antaa äänesi omalle suosikkitalollesi!

Asuntomessut Naantalissa

Vuoden 2022 asuntomessut järjestetään Naantalissa Luonnonmaan saaren asuntomessualueella. Voit tutustua Naantalin asuntomessuihin ja poimia parhaat messutärpit sivustoltamme kesän mittaan.

Menneiden vuosien asuntomessut

Millaisia kohteista oli Lohjalla, mikä talo kuohutti Porissa? Linkkien kautta pääset tutustumaan asuntomessusisältöihimme vuoden mukaan jaoteltuna.

Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.