Asuntomessut 2022
Asuntomessut 2022 järjestetään Naantalissa 15.7.–14.8. Tutustu Lounatuulen messualueen kiinnostavimpiin kohteisiin ja messujen tapahtumiin täällä!
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Asuntomessut 2022 järjestetään merellisissä maisemissa Luonnonmaan saarella noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta. Messut ovat avoinna 15.7.–14.8, jolloin vierailijat voivat käydä kohteissa tutustumassa ajankohtaisiin rakentamisen ja sisustamisen trendeihin sekä erilaisiin asumismuotoihin.

Lounatuulen alueella on ollut asutusta jo keskiajasta lähtien. Saarelle pääsi Naantalista pitkään vain vesiteitse. Vuonna 1934 rakennettiin Ukko-Pekan silta, joka yhdisti saaren mantereeseen. Luonnonmaan saari on tunnettu siellä sijaitsevasta tasavallan presidentin kesäasunnosta Kultarannasta.

Asuntomessut 2022: yli 30 kohdetta omakotitaloista saunarivitaloon

Lounatuuleksi nimetyllä messualueella on yli 30 kohdetta. Niiden joukossa on omakotitaloja, rivitaloja, paritaloja sekä vapaa-ajanasuntoja ja erikoisuutena saunarivitalo. Taloissa on käytetty erilaisia rakennusmateriaaleja, kuten puuta, hirttä, CLT:tä ja kiveä. Messualueella on myös oma aurinkovoimala ja venesatama.

Asuntomessuilla 2022 teemoiksi on nostettu luonnon kunnioitus, aurinkoenergia, saariasuminen ja onnellisuus. Esimerkiksi luontoteema näkyy siinä, että alueen kunnallistekniikka on rakentunut luontoa varoen ja puita on pyritty kaatamaan mahdollisimman vähän.

Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.