Kylpykeitaita ja olohuoneen tyyliä! Nämä 4 trendiä näkyvät terassien sisustuksessa juuri nyt

Kylpykeitaita ja olohuoneen tyyliä! Nämä 4 trendiä näkyvät terassien sisustuksessa juuri nyt
Mäntyjen ja kallioiden lomasta nousevien messutalojen terassit on tehty hienoista maisemista nauttimiseen. Sisä- ja ulkotilan välistä rajaa häivyttävät liukuovet ja yhtenäiset lattiapinnat. Kokosimme Naantalin asuntomessujen kiinnostavimmat terassi-ideat.
Julkaistu 28.7.2022

Terassi-ideat Naantalin asuntomessuilla – 4 ajankohtaista ratkaisua

1. Avoimet näkymät

Lasikaiteet takaavat maiseman näkyvyyden ja sulauttavat terassin osaksi ympäröivää luontoa. Lasikaiteita korostetaan mustilla, graafisilla metallireunuksilla.

Katetulta terassilta avautuu komeat näkymät kalliorinteeseen ja auringonlaskuun. Terassin huomaamattomat lasikaiteet eivät peitä maisemaa. Tunnelmaa tuovat myös keveät kalusteet sekä jännittävä pintamateriaali, ruosteiselta näyttävä säänkestävä teräs. Kohde 27, Talo Corten.
Kapea parveke on maustettu rottinkivalaisimilla, ja oleskeluryhmän värit mukailevat terassin sävyjä. Diphanon nojatuoleissa on Marickenin tyynyt. Diphanon pöydät ja PR Homen riippuvalaisimet, Maricken. Sisustussuunnittelu Tuuli Merla. Kohde 21, Lounatuulen Tiira.
Laajalla terassilla on tilaa myös lasitetulle kuistille. Se pidentää terassin käyttökautta. Kohde 11, Kastelli Kultaranta.

2. Olohuoneen jatke

Olohuone ja terassi laatoitetaan isoilla yhtenäisillä laatoilla. Suuren maton rajaamassa oleskeluryhmässä on syviä pehmustettuja lepotuoleja ja sohvia, jotka sopisivat yhtä hyvin olohuoneeseen.

Olohuoneen rento sisustustyyli jatkuu terassilla, jossa kuunnellaan musiikkia ja katsotaan lempiohjelmia. Ethnicraftin tiikkirunkoiset aurinkolaverit, Boknäs. Seinällä on Samsungin The Terrace -televisio. Lattia on betonia. Sisustussuunnittelu Dima Latvalahti. Kohde 8, Betoniviidakko.
Huonekuusi ja pergola tekevät terassin ruokailutilasta viihtyisän viherkeitaan. Pyöreä ruokailuryhmä istuu hyvin leveälle terassille. Kalusteet ovat Slettvollin. Terassimatto on teetetty Seprissä. Terassilla ovat samat Italgranitin laatat kuin sisätiloissa. Sisustussuunnittelu Jutta Karihtala. Kohde 28, Naantalin Aurinkolinna.

3. Kylpykeitaat

Koristepuut ja pensasmaiset kasvit tekevät terassista kesäisen keitaan, jossa nautitaan porekylvystä. Matalien porealtaiden runko verhotaan terassin sävyyn sopivalla puu­paneelilla.

Alakerran terassilla voi kylpeä matalassa porealtaassa, jonka porras on samaa lämpökäsiteltyä terassilautaa kuin lattia. Foibe-poreallas, Lyfco. Sisustussuunnittelu Mari Anttonen. Kohde 27, Talo Corten.

4. Puuta ja punosta

Ulkokalusteet ovat kookkaita ja kaarevia. Selkänojien erilaiset narupunokset sekä sirot metalli­jalat saavat pehmustetut tuolit näyttämään keveiltä. Ruokapöydän kannessa pitää näkyä reilut puunsyykuviot. Mänty on nouseva materiaali.

Näyttävä loungetyylinen oleskeluryhmä sulautuu lasikaiteisen terassin grafiitinharmaaseen väriin. Mindon kaarevien tuolien ja sohvan selkänojat on punottu polypropeenilangasta. Myös pöydät ovat Mindon, Boknäs. Sisustussuunnittelu Kati Kokljuschkin. Kohde 9, Auroran Ruusu.

+ Japanilaistyylinen atriumpiha, joka rauhoittaa mielen

Arkkitehti Marko Simsiön suunnittelemassa talossa on vaikutteita japanilaisesta ja skandinaavisesta arkkitehtuurista. Atriumpihalle on toteutettu tasapainoinen sommitelma erilaisilla koristekivillä, puilla ja kasveilla. Pihasuunnittelija Asako Hashimoto. Kohde 3, Honka Haiku.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tilaa Kulosaari-villamatto Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »