Tehostelaattoja, malja-altaita ja veistosmaisia saunoja! Tältä näyttävät tämän hetken trendikkäimmät kylpyhuoneet ja saunatilat
Rakenna ja remontoi
Tehostelaattoja, malja-altaita ja veistosmaisia saunoja! Tältä näyttävät tämän hetken trendikkäimmät kylpyhuoneet ja saunatilat
Kylpyhuoneisiin valitaan nyt eläväisiä viilu- ja rimapintoja, malja-altaita ja näyttäviä laatoituksia. Väreissä korostuvat vaaleat puunsävyt, joita maustavat messinkiset tai tummat yksityiskohdat. Saunoissa nautitaan puunsyykuvioiden kauneudesta. Tutustu Naantalin asuntomessujen kiinnostavimpiin pesutiloihin.

Kylpyhuoneet ja saunat Naantalin asuntomessuilla – nämä 4 trendiä näkyvät nyt pesutiloissa

1. Laattojen juhlaa

Kapeilla laatoilla tehdyt pystyladonnat sekä marmoria ja kivipintaa jäljittelevillä laatoilla toteutetut näyttävät seinä- ja lattiapinnat nostavat kylpyhuoneiden sisustukset kansainväliselle tasolle.

Osittain laatoitettu seinä korostaa pystyyn ladottujen kaakeleiden muotoa. Seinän väriin sulautuva viilupintainen Temalin allaskaluste, Oraksen hana, peilikaappi ja Cello Lance -laatat, K-rauta. Sisustussuunnittelu Sari Pirttijärvi. Kohde 10, K-Rauta Villa Aalto.
Kylpytilassa on yhdistetty rohkeasti värejä sekä kiiltäviä ja mattapintaisia marmorikuvioituja laattoja. Artic Moka -laatat, Gresimport. Kiiltomaalattu allaskaluste, Aran. Wc-istuin, Geberit. Sisustussuunnittelu Seija Strand. Kohde 22, Casa los Pinos.
Valkoinen marmori ja rouhea puu ovat säväyttävä materiaaliyhdistelmä. Seiniä ja lattiaa peittävät Villeroy & Bochin marmorikuvioiset laatat. Seinän levyinen allaskaluste, Aran. Seinä-wc, Geberit. Riippuvalaisin, Maricken. Sisustussuunnittelu Tuuli Merla. Kohde 21, Lounatuulen Tiira.

2. Viilu- ja rimapintoja

Allaskalusteiden eläväiset viilupinnat korostuvat yhtenäisillä laatoilla kaakeloiduissa kylpytiloissa. Puuriman käyttö seinissä ja lattiassa tuo lämpöä ja eloisuutta tilaan. Kylpykalusteissa suosituimpia ovat vaaleat puunsävyt, mutta myös tummanruskea on rantautunut kotimaisiin kylpyhuoneisiin.

Puuviilupinnat luovat lämpimän kontrastin harmaille laattapinnoille. Leveä allaskaluste, Unique Home, puukomposiitista valmistettu malja-allas, Woodio, messinkihana, Damixa ja rimapaneeliseinä Novo Wood. Sisustussuunnittelu Jonna Lehti. Kohde 34, Isokoskelo.
Japanilaistyylinen kylpytila sulautuu luontoon. Musta jokikivi ja vaalea rimalattia ovat täydelliset vastakohdat. Puukomposiittiamme on kotimaisen Woodion Flow Bathtub Core, sävy Char. Lämpöhaaparimat, Kärävä, koristekivet, Viherlandian Kivimaa. Isot Sant’Agostinon seinälaatat, Abl-laatat. Sisustussuunnittelu Maru Hautala. Kohde 3, Honka Haiku.

3. Malja-altaat

Pyöreä, soikea tai kulmikas – malja-altaat ovat suositumpia kuin tasoaltaat. Suomalaisiin kylpyhuoneisiin sopivat mustien lisäksi hyvin myös puukomposiitista valmistetut vaihtoehdot. Altaisiin yhdistetään messinkinen tai musta hana.

Musta Damixan Silhouet-suihku sekä Svedbergsin allaskaluste ja malja-allas ryhdittävät puuterinsävyistä tilaa. Messinkihana, Damixa. Persoonallinen valaisin on trendikkäästi riippuva. Sisustussuunnittelu Heli Virtanen. Kohde 35, Isokoskelo.
Ristiinliimattu massiivipuu CLT saa loistaa myös kylpyhuoneessa. Puukomposiittiallas täydentää minimalistista tyyliä. Allaskaluste ja peilikaappi, Unique Home. Hana, Damixa, allas, Woodio. Sisustussuunnittelu Annakaisa Sarokas. Kohde 29, Koti Neulanen.

4. Sauna komistuu

Veistosmaiset, lämpimän ruskeat saunat ovat elämys. Jyhkeiden lauteiden puunsyykuvioita ei voi olla ihailematta. Saunan pesutiloissa suositaan yhtenäisiä, isoja neliölaattoja.

Jykevät lauteet ja kallion pintaa muistuttavat laatat tekevät saunomisesta elämyksen. Saunan lauteet ja seinät ovat lämpökäsiteltyä apassia. Pesutilan suuret Artic Antracita -laatat, Gresimport. Sisustussuunnittelu Susanna Kivilahti. Kohde 19, Torppa Rauhala.
Pieni sauna vaikuttaa avaralta kapeiden, porrastettujen lauteiden ansiosta. Tummanharmaat lattialaatat yhdistävät saunan ja kylpyhuoneen. Rimapaneeliseinä, Novo Wood, kiuas Tulikiven Sumu, suihku Damixan Silhouet ja laatat, RTV. Kohde 35, Isokoskelo.
Laudelautojen suuntaa vaihtamalla koko sauna saa uuden ilmeen. Lasiseinällisessä löylyhuoneessa massiivisempikaan lauderatkaisu ei tunnu raskaalta. Epäsuora valaistus viimeistelee rentouttavan löylyhetken. Kohde 11, Kastelli Kultaranta.
Lauteiden veistosmaisuus ja puunsyykuviot korostuvat valkoisessa pesutilassa. Seinät ja lattia on kaakeloitu Villeroy & Bochin Marmochic Essential White -laatoilla. Lauteet ovat Siparilan Radiata­-mäntypaneelia. Kiuas, Harvia, iso lattiakaivo, Vieser. Sisustussuunnittelu Tuuli Merla. Kohde 21, Lounatuulen Tiira.

Kommentoi »