Rimaa siellä, täällä ja joka puolella! Nämä 9 kuvaa näyttävät, miten monipuolinen on tämän hetken kuumin pintamateriaali
Sisustus
Rimaa siellä, täällä ja joka puolella! Nämä 9 kuvaa näyttävät, miten monipuolinen on tämän hetken kuumin pintamateriaali
Tämän hetken isoin pintamateriaalitrendi lienee puuriman ja -paneelin käyttö eri tavoin sisustuksessa. Naantalin asuntomessuilla rimalla ilotellaan seinissä ja kalusteissa, sisällä ja ulkona, isoina ja pieninä pintoina. Kokosimme kiinnostavat ideat!

1. Keittiön kaunistus

Paritalon keittiössä lämpöä henkii puurimapintainen saareke. Rima on yhdistetty hauskan eriparisesti mutta silti harmonisesti vihreiden ja valkoisten kaapistojen ja keraamisen tason kanssa.

IsoKoskelo, kohde 34. Paneeli on Novo Woodin.

2. Sängylle raamit

Puurima on suosikkimateriaali tee itse -sängynpäädyissä. Tummaseinäisessä makuuhuoneessa katto on korkealla, joten sängynpäädylläkin saa olla kokoa. Vaalea, puinen pinta pomppaa esiin tummasta taustasta.

Lounakallio D-talo, kohde 31. Sängynpääty on Siparilan Koo2-sisustuspaneelia.

3. Rimaa ja kotoisia mäntykalusteita

Tehosteseinän tutuin materiaali on tapetti, mutta sellainen syntyy vallan mainiosti myös puurimasta. Tässä ruokailutilassa rimaseinä ja mäntyjalkainen ruokapöytä muodostavat näyttävän parin.

Villa Aalto, kohde 10. Cello-sisustusrima ja Tapio Anttilan suunnitteleman tee itse -ruokapöydän materiaalit ja ohjeet, K-rauta.

4. Pöydän perusta

Rima istuu paitsi suuriksi pinnoiksi myös huonekalujen piristäjäksi. Ruokapöydän puurimoitettu jalka ja musta kansi mukailevat talon materiaaleja ja värejä.

Lounakallio D-talo, kohde 31. Woodenlines-pöytä on Karu Puutyön valmistama.

5. Katse lattiakaivoon

Tässä kylpyhuoneessa peseydytään rimojen päällä seisten. Vaalea puurimaneliö pompsahtaa visuaalisesti esiin tummasta laatoituksesta.

IsoKoskelo, kohde 35. Pesutiloissa yhdistyy lattian vaaleampaa ja saunan tummepaa puupintaa.

6. Muutakin kuin tasaista pystyraitaa

Rimalla saa luotua muutakin kuin pelkkää tasaista pysty- tai vaakaraitapintaa. Erimittaisia rimoja sopivan epäsymmetrisesti latomalla toteutettu pinta on kuin kolmiulotteista tapettia.

Talo Corten, kohde 27. Näyttävä seinärimoitus on toteutettu vaneritaustalle.

7. Rimoja pitkin puhdistautumaan

Japanilaistyylisessä mustaa ja puupintoja yhdistävässä kylpyhuoneessa saa rentoutua mäntymetsää tiiraillen. Ammeeseen astellaan rimalattiaa pitkin.

Honka Haiku, kohde 3. Lämpöhaaparimat, Kärävä.

8. Seinä ja katto samaa materiaalia

Miksi tehdä pelkkä rimaseinä jos voi saada myös katon? Eläväpintaiset puupaneelipinnat makuuhuoneessa kehystävät upeaa maisemaa metsän yli.

Lounakallio, kohde 30. Siparilan kuultavan hiekan sävyinen Vire-paneeli on Ristomatti Ratian suunnittelema.

9. Kaapistojen kätköissä

Tumma rimapinta taustoittaa syvennystä vaaleassa kaapistossa tuoden kokonaisuuteen syvyyttä ja kontrastia.

Aurooran Ruusu, kohde 9.
4 kommenttia