Tumma puu on täällä taas! Suomalaiskodit saavat yhä syvempiä sävyjä – 7 ideaa kodin eri tiloihin

Tumma puu on täällä taas! Suomalaiskodit saavat yhä syvempiä sävyjä – 7 ideaa kodin eri tiloihin
Vaalean valtakauden jälkeen sisustajat innostuvat myös tummasta puusta. Naantalin asuntomessuilla tummaa puuta vilahtelee esimerkiksi keittiökalusteissa, saunoissa, tehosteseinissä ja kaapistoissa. Kokosimme inspiroivat ideat!
Julkaistu 25.7.2022
Ruskeaksi petsatut koivuvaneriset keittiökaapistot yllättävät vaalean sisustuksen keskellä Kastelli Kultarannassa (kohde 11). Valoisassa tilassa vahva väri pääsee oikeuksiinsa. Katso lisää kuvia Kastelli Kultarannasta täältä.
Tumman puun tunnelmaa löytyy myös Auroran Ruusun (kohde 9) keittiöstä. Tumman pähkinän sävyinen saareke on yhdistetty vaaleisiin kaapistoihin. Tummaa tehostesävyä löytyy myös esimerkiksi aamiaiskaapin sisältä.
Naantalin Aurinkolinnan (kohde 28) makuuhuone on sisustettu levollisen ylelliseen hotellityyliin. Seinä sängyn takana on verhoiltu Timberwisen sisustuspaneelilla.
Kohteessa Casa los Pinos (22) tumman puun sävyjä on käytetty useissa tiloissa ja kalusteissa, kuten säilytyskaapistoissa.
Messuilla useammasta saunasta löytyy tummasävyiset puupaneelit. Torppa Rauhalassa (kohde 19) eläväpintaiseen puuverhoiluun on yhdistetty tummanharmaata laatoitusta ja samantyylinen kiuas.
Lounatuulen Tiiran (kohde 21) lämpimän sävyisessä saunassa tummaksi käsitelty mäntypaneeli on saanut raikkaan parin vaaleasta laatoituksesta.
Casa los Pinosin (kohde 22) työhuoneessa tummat säilytyskaapit sointuvat työpöytään.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tilaa Kulosaari-villamatto Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
2 kommenttia