Asuntomessut 2019
Asuntomessut 2019 järjestetään 12.7. –11.8. Kouvolassa Pioneeripuiston alueella. Kurkkaa poiminnat kiinnostavista kohteista ja tule mukaan messuhuumaan!
Luetuimmat

1

2

3

4

5

6

Asuntomessut 2019 järjestetään Kouvolassa Pioneeripuiston alueella. Entinen kasarmialue ja sen ympäristö täyttyvät Asuntomessujen vilinästä 12. heinäkuuta ja 11. elokuuta välisenä aikana, jolloin messuvieraat saapuvat Kouvolaan tutustumaan erilaisiin asumisen kohteisiin sekä rakentamisen ja sisustamisen uusiin tuuliin sekä tuoreimpiin trendeihin.

Asuntomessut 2019 – pientaloasumista kasarmialueella

Asuntomessut 2019 esittelevät tuttuun tapaan uuden ajan ja tulevaisuuden asumisratkaisuja. Kokonaisuudessaan Asuntomessut käsittävät viiden korttelin kokoisen alueen, jolta löytyy yli 30 messukohdetta. Kävijät pääsevät tutustumaan Asuntomessuilla niin moderneihin pientaloihin, rivitaloihin kuin erilaisiin paritaloratkaisuihinkin. Näiden lisäksi Asuntomessuilta löytyy tämän vuoden erikoisuutena kokonainen uuden ajan senioriasumiseen suunniteltu kortteli.

Täysin uusien pientalojen ja muiden asumisratkaisujen lisäksi Asuntomessut 2019 esittelevät ennätysmäärän korjausrakentamiseen keskittyneitä kohteita. Muun muassa alueen yli 100-vuotiaat, aiemmin varuskuntakäytössä olleet kasarmirakennukset tullaan muuttamaan Asuntomessujen myötä asumiskäyttöön. Historian ja nykypäivän kohtaamisesta onkin johdettu myös vuoden 2019 Asuntomessujen teema: uusi asuminen historiallisessa miljöössä.

Kouvolan Asuntomessujen ainutlaatuinen ympäristö ja miljöö

Pioneeripuiston asuntomessualue on kiinnostava paitsi alueena, mutta myös yli satavuotisen historiansa puolesta. Messualueeseen kuuluvat vanhan Korian kasarmialueen punatiiliset rakennukset muistuttavat 1900-luvun alkupuoliskosta, jolloin Pioneeripuisto toimi varuskuntana. Omalta osaltaan kasarmirakennukset rakentavat historiallista tunnelmaa, joka tekee Pioneeripuistosta ainutlaatuisen paikan asua ja elää.

Asuntomessualueelle rakennettavien puisto- ja virkistysalueiden ohella Pioneerinpuiston metsäalue, Ahkojan luonnonsuojelualue sekä Pioneeripuiston vieritse virtaava Kymijoki tuovat luonnon lähelle messutaloja. Ympäristö tarjoaa asuntomessutalojen tuleville asukkaille kattavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden nauttia ympäröivästä luonnosta kaupungin palveluista tai kulkuyhteyksistä tinkimättä. Alueelta on Kouvolan keskustaan noin viisi kilometriä, minkä lisäksi suuret valtatiet mahdollistavat vaivattoman liikkumisen myös kaupungin ulkopuolelle.

Asuntomessut 2019 Kouvolassa – mitä muuta on tarjolla?

Vuoden 2019 Asuntomessuilla järjestetään neljä erilaista teemaviikkoa, joiden aikana pureudutaan syvällisemmin Asuntomessuilla esiin nouseviin teemoihin ja puheenaiheisiin: harrastuksiin, sisustamisen trendeihin, remontointiin sekä asumisen historiaan ja tulevaisuuteen. Omien alojensa asiantuntijat jakavat messuvieraille vinkkejä muun muassa oman kodin remontointiin sekä aikaa kestävään mutta trendikkääseen sisustamiseen.

Kouvolassa tarjoutuu mahdollisuus tutustua asuntomessujen virallisiin oheiskohteisiin. Näitä ovat Verlan tehdasmuseo Jaalassa, Ankkapurhan kulttuuripuisto Anjalassa sekä Taideruukki Kuusankoskella. Kohteissa vieraileminen on asuntomessukävijöille maksutonta.

Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.