Messuherkkuja! Sisustustoimittajien 10 yllättävää poimintaa asuntomessuilta

Messuherkkuja! Sisustustoimittajien 10 yllättävää poimintaa asuntomessuilta
Avotakan Anna Aromaa ja Unelmien Talo&Koti -lehden Hanna Sandström kävivät läpi Kouvolan asuntomessujen talot. Tässä 10 yksityiskohtaa, joihin sisustustoimittajat kiinnittivät huomiota.
Julkaistu 11.7.2019

1. Kylpyamme kuin korkista

Puukomposiitti on paitsi ekologinen, myös visuaalisesti näyttävä materiaali. Amme on Woodion. Sensi Statuario White Lux -marmorilaatat (60x60), Laattakeskus. Sauna, Sun sauna. Sisustuksen suunnitteli Linda Baki. Sievitalo Unto, kohde 22.

2. Simpukka katossa

Olohuoneen katossa keikkuu Liv Interiorin rottinkinen simpukkavalaisin. Rottinkiset lepotuolit ovat Parolan Rottingista. Sininen sohva on Laulumaan ja värikkäät tyynyt ja matto Svaneforsin. Sisustuksen suunnittelivat Mari Jaakkosela ja Suvi-Marja Siljander. ABC Apsi Apina, kohde 16.

3. Vau mikä seinä!

Nuoren perheen talon sisäseinät ovat kauttaaltaan puuta. Käytävätilassa on Jukola Industriesin komea kuviojyrsitty kärkipaanuseinäreliefi, joka on kuin taideteos. Sisustuksen suunnitteli Satu Liljeqvist. Villa Element, kohde 5.

4. Skeittilauta jakkarana

Kun perheen pienin ei yllä pesemään hampaitaan, tarvitaan jakkara. Ruoko Designin skeittijakkara on hieno oivallus siitä, miten kierrätysideologia ja tuotteiden elinkaariajattelu elää ja voi hyvin. Sisustuksen suunnittelivat Mari Jaakkosela ja Suvi-Marja Siljander. ABC Apsi Apina, kohde 16.

5. Kuka uskaltaa istua kaktukselle?

Tässä lastenhuoneessa pöytäryhmä, tikashylly ja kaktukseksi naamioitunut jumppapallo kutsuvat leikkiin. Kalusteet Lastenhuone.fi. Sisustuksen suunnittelivat Sanna Länsimäki ja Sari Helin. Jukkatalo Aina, kohde 32.

Avotakka valitsi suosikkitalonsa asuntomessuilta. Kurkista maanläheiseen ja trendikkääseen Sievitalo Untoon. Unelmien Talo&Kodin toimituksen suosikki taas on värikäs ja iloinen Jukkatalo Aina. Katso kuvat kodista, jossa on tilaa myös vaarille.

6. Tilaa hidastaa ja hengittää

Jokainen tarvitsee arjen pyörityksessä paikan, jossa aika pysähtyy. Rebel Wallsin Morning Fog R15301 -maisematapetti saa katseen etsimään horisonttia. Sisustuksen suunnittelivat Mari Jaakkosela ja Suvi-Marja Siljander. ABC Mobiili, kohde 17.

7. Mistä syntyy ylellinen makuuhuoneen tunnelma?

Kokolattiamatto ja pehmeät maan värit saavat aikaan harmonisen ja rauhallisen makuuhuoneen. Muhkea sänky, keltainen sängynpääty ja pöytä ovat Matrin. Kokolattiamatto on Helmasta. Makuuhuone on maalattu kauttaaltaan Tikkurilan sävyllä N485 Alppimaja. Sisustuksen suunnitteli Mikko Toppala. Airon Haave, kohde 4.

8. Viherseinä, joka ei vaadi kastelua

Nämä kasvit rehottavat olosuhteista riippumatta. Rebel Wallsin Mischievous Monkeys -tapetin edessä on Cobellon sivupöytä. Sisustuksen suunnittelivat Sanna Länsimäki ja Sari Helin. Jukkatalo Aina, kohde 32.

9. Tämä keittiön välitila jää mieleen

Keittiön taustaseinällä on Jukola Industriesin puujyrsintätekniikalla toteutettu komea "tiililadonta". Välitila on suojattu lasilla. Vetimettömät kaapistot ovat HTH-keittiön. Sisustuksen suunnitteli Satu Liljeqvist. Villa Element, kohde 5.

10. Mikä herttainen maja

Mökin mallinen vuode ja hulvaton tunnelmavalaisin ihastuttavat roosanvärisessä lastenhuoneessa. Seinässä on Tikkurilan sävy Y415 Posliinikukka. VM-Carpetin nukkamatto on pehmeä leikkialusta. Talosängyn runko on Kiddexxista. Riippuvalaisin on Kouvolan valohuoneesta. Sisustuksen suunnitteli Tiina Henttonen. Designtalo Airon Neito, kohde 2.
Kommentoi »