Yläkaapit tekevät paluun, saarekkeet ovat suuria ja kokovalkoisuus kadonnut! 7 trendikästä keittiötä juuri nyt
Sisustus
Yläkaapit tekevät paluun, saarekkeet ovat suuria ja kokovalkoisuus kadonnut! 7 trendikästä keittiötä juuri nyt
Keittiöiden kolme suurinta trendiä juuri nyt? Yläkaapit ovat palanneet, saarekkeet ovat suuria sekä funktionaalisia ja kokovalkoisuus on historiaa. Kurkista Kouvolan asuntomessujen keittiöihin!

1. Kaunis kitin sävy

Tämä keittiö on suloinen sekoitus modernia ja maalaisromanttista tyyliä. Osa yläkaapeista on korvattu avohyllyillä, jotka korostavat astioita kauniisti. Keittiön kitin sävy on erityisen kaunis, samoin välitilan eläväpintainen laatoitus.

Puustellin keittiössä on pehmeä Cashmere-sävy. Välitilan Masia-laatat, Värisilmä. Kohde 4, Airon Haave.

2. Puuviilua ja jättisaareke

Allastason päässä olevassa korkeassa kaapissa on aamiaisbaarin laitteet – mahtavaa! Välitilan marmorikuvioinen levy on Dektonia, kuten pöytätasotkin.

Omega-keittiön ovissa on kaunis puuviilupinta. Saarekkeessa on keittiön puolella vetolaatikot. Kohde 22 Sievitalo Unto.

3. Ikkuna välitilassa ja hella saarekkeessa

Yläkerran korkea pääty on mitä mainioin paikka keittiölle. Mustat kiintokalusteet ovat eleettömät ja yksinkertaiset. Ja kas, keittiöstä on kaunis näkymä suoraan luontoon.

Noblessa-keittiö on rakennettu kahdelle seinälle ja suureksi saarekkeeksi, jossa on hella. Kohde 13, Talo Korea.

4. Savun- ja sumunharmaat kalusteovet

Siniharmaa on juuri nyt sisustajien suosiossa. Tässä keittiössä siihen on yhdistetty keskiharmaata. Rottinkiset tuolit ja valaisin lisäävät luonnollista tunnelmaa kokonaisuuteen.

Keittiökalusteet ovat Cellon valikoimasta. L-keittiön keskiöön mahtuu ruokapöytä. Kohde 17, ABC Mobiili.

5. Hirsiseinään veistetty laattakuvio

Tällaista hirrenkäsittelyä ei olla ennen nähty! Hauska "laattapinta" on esillä myös välitilassa, lasin alla. Mustaksi petsatut työtasot ovat nappivalinta mustien altaan, hanan ja kodinkoneiden kavereiksi.

Hth-keittiön vetimettömät kaapistot ovat näyttävä kokonaisuus luonnonvärisen hirsiseinän edessä. Hirsien puujyrsintä on Jukola Industriesin tekemä. Kohde 5, Villa Element.

6. Rouhea tiiliseinä yhdistyy kokomustaan

Tiiliseinä sopii mainiosti Kouvolan asuntomessujen näyttämön eli Pioneeripuiston alueen menneisyyteen. Tummapintaiseen keittiöön tulee reilusti kuulasta luonnonvaloa kahdelta suunnalta.

Puustellin mattamustat kaapistot ja Tulikiven graniittitaso ovat kaunis pari. Seinien tiilipinta on toteutettu Wienerbergerin Retro de Namur -tiililaatoilla. Kohde 2, Designtalo Airon Neito.

7. Valkoisen ja kitin värin rinnastus

Elegantit, mustat yksityiskohdat ovat kuin koruja harkituilla paikoilla, eikä mikään turha häiritse esteetikon silmää.

Puustellin kaapeissa on rinnastettu raikkaasti Cashmere-sävyä ja valkoista. Tasot ja välitila ovat Super White -kvartsia.
3 kommenttia