Messutalot on maustettu lakritsilla – 8 mustaa yksityiskohtaa Kouvolasta

Messutalot on maustettu lakritsilla – 8 mustaa yksityiskohtaa Kouvolasta
Musta on ollut asuntomessujen yksi suosikkiväreistä jo vuosia, mutta Kouvolassa sitä näkyy taloissa siellä täällä hauskoina pilkahduksina.
Julkaistu: 11.7.2019

1. Minimalistisen pesutilan viimeistelijä

Sauna- ja peseytymistilassa on yhdistelty puuta ja mikrosementtiä. Mustat Tapwellin suihkut viimeistelevät tunnelman. Sisustuksen suunnitteli Memmu Pitkänen. Dekolaku, kohde 21.

2. Pieniä, mustia hippusia

Lankavetimetkin voivat olla mustat. Sisustuksen on suunnitellut Linda Baki. Sievitalo Unto, kohde 22. Lue lisää kohteesta tästä jutusta.

3. Valaisimet ovat nappivalinta

Frandsenin Ball-riippuvalaisimet ja Arm 6 -riippuvalaisin ovat tässä keittiössä piste i:n päällä, Valaisin Grönlund. Sisustuksen suunnitteli Satu Liljeqvist. Villa Element, kohde 5. Tutustu kotiin paremmin ja lue siitä kertova juttu.

4. Koko kaapisto mustaa

Musta ei ole aivan tyypillisin väri makuuhuoneessa. Kaapisto on Noblessan. Sisustuksen on suunnitellut Laura Huusari. Talo Korea, kohde 13.

5. Boheemi ulkoterassi

Tummanpuhuva ruokailuryhmä jatkaa hyvin paritalon muita mustia yksityiskohtia. Pöytäryhmä Varax, vinyylimatto Casam Lifestyle ja valaisin Kouvolan Valohuone. Rottinkituoli ja -rahi Casam Lifestyle. Sisustuksen suunnittelivat Mari Jaakkosela ja Suvi-Marja Siljander. ABC Mobiili, kohde 17.

6. Musta keittiö kehystää tiiliseinää

Musta, tyylikäs keittiö on Puustellin. Se nostaa Wienerbergerin Retro de Namur -tiililaatan hienosti näkyviin. Sisustuksen suunnitteli Tiina Henttonen. Airon Neito, kohde 2.

7. Kuin mustaa verkkoa

Lubbock-peili on verkkomaisuudessaan komea ilmestys seinällä, Cobello. Jukkatalo Aina, kohde 32. Lue kodin tarkempi esittely.

8. Mitkä herkkujakkarat!

Nikarin Perch-jakkarat täydentävät beige-valkoista Puustellin keittiötä. Sisustuksen suunnitteli Memmu Pitkänen. Dekolaku, kohde 21.
Kommentoi »