Kumpaan asuntoon muuttaisit? Asuntomessujen identtiset erillistalot saivat erilaiset sisustuksetKumpaan asuntoon muuttaisit? Asuntomessujen identtiset erillistalot saivat erilaiset sisustukset

Porin asuntomessujen kohde 22 on komea Wienerberger JokiDuo, jonka kaksi erillistaloa poikkeavat sisältä täysin toisistaan. Pidätkö mustasta ja matasta vai suositko valkoista ja kiiltävää pintaa? Vertaile molempien kotien kuvat ja videot!
Teksti Laura Brotherus
Kuvat Hannes Paananen

Wienerberger JokiDuon kaksikerroksiset erillistalot sijaitsevat Porissa Karjarannan alueella aivan Kokemäenjoen vieressä. 130 neliön kokoiset talot ovat pohjaratkaisuiltaan toisensa peilikuvat. Pohjakerroksessa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta ja suuri kylpytila saunoineen. Eteisestä on kulku autotalliin.

Molemmissa taloissa näyttävä portaikko vie toiseen kerrokseen, josta löytyvät oleskelutilat. Yhdistetyssä olohuone-ruokailutila-keittiössä on erikoisuutena kiiltävä katto, josta peilautuu ympäröivä jokimaisema. Olohuoneesta on käynti suurelle, talon levyiselle parvekkeelle. Talojen päämakuuhuoneet sijaitsevat keittiön takana. Sieltä löytyvät myös vaatehuoneet ja kylpytilat.

Vertaile ja valitse oma suosikkisi!

Olohuoneet

Kohde 22, talo A

Talo A: Olohuoneen mattamusta keittiö ja sohvaryhmä ovat kuin samasta muotista. Keittiö on Noblessan Line N -mallistoa ja Finnsoffat-sohvat Porin Vaihtokalusteesta.

Kohde 22, talo B

Talo B: Olohuoneen kiiltävien keittiökaapistojen valkoinen toistuu sohvaryhmässä. Taustaseinä on paneloitu Rotola-Pukkilan tammisella Laatupaneelilla ja tuo tilaan visuaalista pehmeyttä ja lämpöä.

Keittiöt

Kohde 22, talo A

Talo A: Mustan mattapintaisen Noblessan Line N -malliston keittiössä aamiaiskaapin sisäpinnasta paljastuu puu. Mustat Kiviseppien Ceasarstone-taso ja allas yhdessä Tapwellin Ringo-hanan kanssa sulautuvat muuten kokomustaan keittiöön saumattomasti.

Kohde 22, talo B

Talo B: Noblessan Line N -malliston keittiössä on valkoiset kiiltäväpintaiset korkeat kaapit, joista paljastuu musta aamiaiskaappi. Kiiltävistä pinnoista heijastuvat joelle näyttävät vehreät maisemat. Suuren saarekkeen ääreen mahtuu kolme baarijakkaraa.

Takat

Kohde 22, talo A

Talo A: Mustassa Arctica Duo -kvartsikivitakassa tuli näkyy kahteen suuntaan, ruokailu- ja oleskelutilaan. Takassa on paikat polttopuille.

Kohde 22, talo B

Talo B: Valkoinen Arctica Duo -kvartsikivitakka hohtaa komeasti tummaa Tikkurilan Tunto Kivi KP46 Pyriitti -seinäpinnoitetta vasten.

Kylpytilat

Kohde 22, talo A

Talo A: Tumman kylpyhuoneen yksityiskohdat, kuten kaapiston taso, avohyllyt ja katto, ovat puuta. Kalusteen sokkeli on heijastavaa materiaalia ja saa sen näyttämään leijuvalta. Lattiassa ja seinillä on Rtv:n Casalgrande Padana -laattaa. Otsosonin Arc 80 -peilin tehokas led-valo heijastuu kauniisti ja tasaisesti peilin takaa.

Kohde 22, talo B

Talo B: Tyylikkään kylpytilan seinissä ja lattiassa on komeaa Casalgrande Padana Marmoker -laattaa. Valkoisiin kalusteihin on yhdistetty Tikkurlan Tunto Kivi KP50 Dioriitti -seinäpinnoitetta ja puuta.

Saunat

Kohde 22, talo A

Talo A: Tyylikään saunan lämpökäsitellystä haavasta tehtyihin lauteisiin on upotettu Tulikiven Sumu-kiuas.

Kohde 22, talo B

Talo B: Sauna on laudoitettu kauttaaltaan tervalepällä. Korkea kiuas on pylväsmallinen Magnum Lite.

Pohjapiirustukset

Kohde 22, pohjapiirustus 1. krs. Kohde 22, pohjapiirustus 2. krs.

Katso videot molemmista kohteista!

Wienerberger JokiDuo -talon asunto A

Wienerberger JokiDuo -talon asunto B

Julkaistu: 10.7.2018