Piilopaikkoja ja kekseliäitä säilytysratkaisuja! Tässä 5 ideaa, joilla teet lastenhuoneesta entistäkin hauskemman

Piilopaikkoja ja kekseliäitä säilytysratkaisuja! Tässä 5 ideaa, joilla teet lastenhuoneesta entistäkin hauskemman
Toimivaan lastenhuoneeseen ei tarvita paksua kukkaroa, mutta kekseliäisyyttä kyllä vaaditaan. Nämä hauskat lastenhuoneet löytyvät Porin asuntomessuilta.
Julkaistu 6.7.2018

1. Lapsenkokoisia soppia

Lastenhuoneissa kalusteiden mittasuhteet kannattaa sovittaa pienen asukkaan mukaan. Luo huoneeseen tasoja ja soppia, jotka sopivat lapsen mittoihin. Maalaa huoneen nurkkaan kolmio ja tuo sen eteen kangasteltta – ihana vetäytymispaikka on valmis! Kohde 11, Talo Luvia.

2. Lelujen siivous on kuin leikkiä

Keksi kivoja säilytysratkaisuja, joihin on hauska siivota lelut leikin päätteeksi. Suuri Play&Toyn kangaspussi säilöö lelut mutta avautuu hauskaksi leikkimatoksi. Maksimoi lattiatila ja kiinnitä seinille nuppeja, joihin kahvallisia säilytyskasseja voi ripustaa. Kohde 26, Talo Haltiatar.

3. Turvallinen maja

Kuva: Johanna Lehtinen

Lapset ryömivät mielellään pieniin koloihin ja majoihin. Soppimaiset huonekalut tuovatkin turvallisuuden tunnetta. Lumokidsin Ketara-sängyn kangaskatoksessa on tähtitaivaskuvio, jota on kiva katsella nukkumaan mennessä. Kohde 12, Sievitalo Kultakoivu 187.

4. Ajaton ilme

Lapsen pitävät väreistä, mutta koko huonetta ei tarvitsi silti sisustaa räiskyvän väriseksi. Valitse seiniin säyseitä sävyjä ja kalusteisiin luonnonmateriaaleja. Tuo tilaan väriä pienesineillä kuten tauluilla. Huoneen ilme on helppo muuttaa niillä, mutta kokonaisuus kestää hyvin aikaa. Kohde 9, Jukkatalon Taimi.

5. Näkyvästi esillä

On kiva, että harrastukset näkyvät lastenhuoneessa, mutta keksi tavaroille omat säilytyspaikat. Hyödynnä säilytykseen mahdollisimman paljon seinätilaa. Suuret seinänupit soveltuvat moneen käyttöön, eivätkä itsessään vie tilaa. Kohde 8, Jukkatalon Voima.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Väriä ja iloa sisustukseen! Tilaa laadukkaat seinätarrat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »