Avotakan sisustustoimittajan Laura Brotheruksen valinnat: Porin asuntomessujen 5 upeinta pintamateriaalia

Avotakan sisustustoimittajan Laura Brotheruksen valinnat: Porin asuntomessujen 5 upeinta pintamateriaalia
Paneelia, rimaa, köyttä! Porin asuntomessujen taloissa on panostettu sisäpintojen laadukkuuteen ja tuntuun. Seinissä on käytetty paljon puupintoja, jotka muodostavat kauniita kuvioita ja struktuureja. Sisustustoimittaja Laura Brotherus poimi mielenkiintoisimmat ratkaisut.
Julkaistu 9.7.2018

1. Paneeli tuo vaihtelua

Korvaa huoneen tapetti- tai maalipinta puupaneelilla. Siparilan Vire on kaunis sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kohde 24, As Oy Porin Villa Sun, asunto 2.

2. Lattiaa seinässä

Suosittu kalanruotoparketti leviää seinillekin. Timberwisen Tammi Classic -parketti on oiva pari Tähtiportaiden tyylikkäiden Lyyra-portaiden kaiteiden kanssa. Kohde 28, Villa Poiju.

3. Kiedo koreaksi

Yksityiskohtien viimeistely kannattaa. Pylvään voi päällystää näyttävästi vaikka köydellä. Kohde 7, WinNovan Tähti.

4. Komea rimaseinä

Portaikon seinälle kannattaa miettiä jotain näyttävää. Tamminen Timberwisen Design Wall K2 -rimaseinä on komea sisustuselementti. Huomaamaton lasikaide ei tuki näkyvyyttä. Kohde 22, Wienerberger JokiDuo, talo A.

5. Samaa lattiasta kattoon

CLT-levyistä rakennetun talon elementit on tehty massiivipuusta, jossa vähintään kolme puulevykerrosta on liimattu ristikkäin. Myös kaikki talon sisäpinnat ovat puuta. Kohde 26, Talo Haltiatar.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tilaa Kulosaari-villamatto Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »