Kotivinkki

Pääsiäismenu

Pääsiäismenu

Pääsiäismenu yhdistää tuttuja klassikoita ja uusia ihania makuja. Alkuruoaksi pöytään kiikutetaan leipäkranssi ja juustosulaa sekä valloittavan kevyttä lohta. Pääsiäismenun pääruokana on yrttitahnalla kuorrutettu karitsanpaisti rosmariiniperunoiden ja seesamipapujen kera. Ihanan aterian päätteeksi nautitaan mämmiä, limoncello-vaahtoa ja hunajapähkinöitä.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Mainos

Leipäkranssi, oliivit ja juustosula ovat täydellistä pikkunaposteltavaa ennen juhla-ateriaa.

Lohi-fenkolivati on helppo ja raikas alkuruoka. Anna lohen ensin maustua jääkaapissa ja kokoa sitten vadille seuraksi maukas fenkoli-kurkkusalaatti.

Mausteinen lammas on pääsiäismenun itse oikeutettu pääruoka. Karitsanpaisti kuorrutetaan ihanalla yrttitahnalla ja arjoillaan seesamipapujen, feta-jogurttikastikkeen ja rosmariiniperunoiden kera.

Ihanan pääsiäismenun kruunaa mämmistä tehty kerrosjälkiruoka: Voit maustaa raikkaan vaahdon Limoncellolla tai sitruunamehulla.

Suosittelemme myös näitä

Julkaistu: 7.3.2016
Katso myös nämä