Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rosmariiniperunat uunissa

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Rosmariiniperunat maistuvat parhaalle, kun käytät maustamiseen tuoretta rosmariinia. Kypsennä perunoiden lomassa puolikkaita valkosipuleita. Paahtunut valkosipuli on upea lisäke esimerkiksi paistille.

24.6.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
12
pientä jauhoista perunaa
2–3
kokonaista valkosipulia
2–3
salottisipulia
2 rkl
oliiviöljyä
1–2 tl
suolaa
mustapippuria
1
sitruunan kuori (luomu)
2
tuoretta rosmariininoksaa

Rosmariiniperunat uunissa – ohje:

  1. Pese perunat huolellisesti harjalla ja halkaise ne pitkittäin kahtia.
  2. Halkaise kuorimattomat valkosipulit. Kuori salottisipulit.
  3. Pese sitruuna huolellisesti ja ota kuoresta suikaleita kuorimaveitsellä.
  4. Laita kaikki kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla. Riivi päälle rosmariininlehdet.
  5. Sekoita ja kumoa kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle.
  6. Kypsennä rosmariiniperunoita uunissa 225 asteessa keskitasolla noin 25–30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt