


Rosmariiniperunat uunissa
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Rosmariiniperunat maistuvat parhaalle, kun käytät maustamiseen tuoretta rosmariinia. Kypsennä perunoiden lomassa puolikkaita valkosipuleita. Paahtunut valkosipuli on upea lisäke esimerkiksi paistille.
Reseptin ainekset
6 annosta
12
pientä jauhoista perunaa
2–3
kokonaista valkosipulia
2–3
salottisipulia
2 rkl
oliiviöljyä
1–2 tl
suolaa
mustapippuria
1
sitruunan kuori (luomu)
2
tuoretta rosmariininoksaa
Rosmariiniperunat uunissa – ohje:
- Pese perunat huolellisesti harjalla ja halkaise ne pitkittäin kahtia.
- Halkaise kuorimattomat valkosipulit. Kuori salottisipulit.
- Pese sitruuna huolellisesti ja ota kuoresta suikaleita kuorimaveitsellä.
- Laita kaikki kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla ja pippurilla. Riivi päälle rosmariininlehdet.
- Sekoita ja kumoa kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle.
- Kypsennä rosmariiniperunoita uunissa 225 asteessa keskitasolla noin 25–30 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat