Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Persimoni-bruschetta

30 min

Pehmeänkypsä, makea ja mehukas persimoni on täydellinen pari suolaiselle fetajuustolle. Rapealle, mausteöljyllä voidellulle leipäviipaleelle ladottuna niistä tulee ihana bruschetta!

27.4.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
12 kpl
maalaisleipäviipaletta (tai ciabattaa, pieniä)
Mausteöljy
1/2 dl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1/5 kpl
tuoretta chiliä
1/3 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 kpl
persimonia (tai 2 sharonia)
100 g
fetajuustoa (rasvaa 25 %)
2 rkl
lehtipersiljaa (silputtuna)

Vamista persimoni-bruschetta näin:

Lado leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Sekoita oliiviöljyn joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, rosmariinit ja chili. Lisää suola ja pippuri. Voitele leivät mausteöljyllä. Nosta pelti 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi, kunnes leivät saavat hiukan väriä.

Poista persimonista kanta. Leikkaa hedelmä ohuiksi viipaleiksi. Murustele feta.

Levitä jokaiselle leivälle persimoniviipaleita, fetaa ja lehtipersiljaa.

Tarjoile persimoni-bruschettat alkupalana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt