5(3)
Persimoni-bruschetta
Munaton
30 min
Pehmeänkypsä, makea ja mehukas persimoni on täydellinen pari suolaiselle fetajuustolle. Rapealle, mausteöljyllä voidellulle leipäviipaleelle ladottuna niistä tulee ihana bruschetta!
27.4.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
12 kplmaalaisleipäviipaletta (tai ciabattaa, pieniä)
Mausteöljy
1/2 dloliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynttä
1 rkltuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1/5 kpltuoretta chiliä
1/3 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
1 kplpersimonia (tai 2 sharonia)
100 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)
2 rkllehtipersiljaa (silputtuna)

Vamista persimoni-bruschetta näin:

Lado leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Sekoita oliiviöljyn joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, rosmariinit ja chili. Lisää suola ja pippuri. Voitele leivät mausteöljyllä. Nosta pelti 200-asteiseen uuniin noin 5 minuutiksi, kunnes leivät saavat hiukan väriä.

Poista persimonista kanta. Leikkaa hedelmä ohuiksi viipaleiksi. Murustele feta.

Levitä jokaiselle leivälle persimoniviipaleita, fetaa ja lehtipersiljaa.

Tarjoile persimoni-bruschettat alkupalana.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.