Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Salaattikääröt

30 min

Suloiset salaattikääröt ovat värikäs ja taatusti raikas välipala! Vermiselli-kasvistäytteen voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen ja syödä sellaisenaan salaattina tai rennosti salaatinlehteen käärittynä.

9.10.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
10 dl
vettä (kiehuvaa)
65 g
riisinuudeleita (1 levy riisivermiselliä)
2 rkl
makeaa chilikastiketta
1 kpl
porkkanaa
1/2 kpl
kurkkua
1/2 kpl
paprikaa (punaista)
2 rkl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)
1/4 kpl
keräsalaattia (4-6 salaatinlehteä, tai jäävuorisalaatiinlehtiä)

Kiehauta vesi kattilassa. Nosta vermisellilevy veteen ja anna pehmetä 1–2 minuuttia. Valuta vermisellit lävikössä ja kaada ne kulhoon. Mausta chilikastikkeella.

Kuori ja suikaloi porkkana julienne-raudalla tai kuorimaveitsellä. Huuhtele kurkku ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele paprika, poista valkoinen siemenkalvo ja siemenkota ja leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi. Sekoita vihannekset ja hienonnettu korianteri vermisellin joukkoon.

Irrottele salaattikerästä mahdollisimman ehjiä lehtiä, huuhtele ja taputtele ne talouspaperilla kuivaksi.

Lusikoi vermisellitäytettä salaatinlehtien sisään, taita rullalle ja pistä kiinni cocktailtikuilla

* Dippaile salaattikääröjä halutessasi vähäsuolaiseen soijakastikkeeseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt