Kiehauta vesi kattilassa. Nosta vermisellilevy veteen ja anna pehmetä 1–2 minuuttia. Valuta vermisellit lävikössä ja kaada ne kulhoon. Mausta chilikastikkeella.
Kuori ja suikaloi porkkana julienne-raudalla tai kuorimaveitsellä. Huuhtele kurkku ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele paprika, poista valkoinen siemenkalvo ja siemenkota ja leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi. Sekoita vihannekset ja hienonnettu korianteri vermisellin joukkoon.
Irrottele salaattikerästä mahdollisimman ehjiä lehtiä, huuhtele ja taputtele ne talouspaperilla kuivaksi.
Lusikoi vermisellitäytettä salaatinlehtien sisään, taita rullalle ja pistä kiinni cocktailtikuilla
* Dippaile salaattikääröjä halutessasi vähäsuolaiseen soijakastikkeeseen.