Mausta karitsanpaisti hyvin suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy paistinpannulla ja ruskista paisti kauttaaltaan. Nosta paisti uunivuokaan.
Leikkaa yrtit monitoimikoneen kulhoon tai litran mittaan. Lisää kuoritut valkosipulit. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori kulhoon. Lisää loput tahnan raaka-aineet. Aja kaikki tasaiseksi seokseksi leikkuuterällä tai sauvasekoittimella.
Hiero noin puolet yrttitahnasta karitsanpaistin pintaan ja luun jättämään koloon.
Työnnä karitsanpaistin paksuimpaan kohtaan lihalämpömittari. Kypsennä karitsanpaistia 125-asteisen uunin keskitasolla noin 2 ½ tuntia tai kunnes mittari näyttää 52–55 astetta, jolloin paisti on vielä hieman punertava. Kypsän paistin sisälämpötila on 62–65 astetta. Kiedo karitsanpaisti folioon vetäytymään vähintään 15 minuutiksi, jolloin sen sisälämpötila vielä hieman nousee. Kypsennä sillä aikaa rosmariiniperunat uunissa.
Valmista seesamipavut. Nypi tuoreista pavuista kannat. Pakastepavuista ne on jo leikattu. Keitä pakastepavut pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Tuoreita papuja varten keitä vajaa litra vettä ja mausta se teelusikallisella suolaa. Keitä papuja noin kaksi minuuttia. Paahda seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla. Mausta kypsät pavut siemenillä ja öljyllä sekä tarvittaessa ripauksella suolaa.
Leikkaa karitsanpaisti noin ½ cm viipaleiksi tarjolle. Tarjoa loppu yrttitahna paistin lisäkkeenä.