Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurkku-kylmäsavulohirullat

30 min

Ihanat alkupalarullat yhdistävät raikkaan kurkun, mehevän lohen, mausteiset kaprikset ja täyteläisen tuorejuuston. Suupalan kokoiset kurkku-kylmäsavulohirullat ovat juhlapöydän varma hitti!

27.4.2016
Reseptin ainekset
20 kpl
1 kpl
kurkkua
Täyte
1/2 kpl
punasipulia
200 g
kylmäsavulohta
2 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
2 rkl
kapriksia
200 g
tuorejuustoa (maustettua, esim. tilli)
1/2 dl
kermaviiliä
Koristeluun
5 rkl
tuoretta tilliä

Valmista kurkku-kylmäsavulohirullat näin:

Pese kurkku. Puolita kurkku keskeltä poikittain. Suikaloi palat juustohöylällä pitkittäin. Vedä juustohöylää palan päästä päähän, jolloin molemmista kurkkupaloista syntyy noin 10 kurkun levyistä ja palan pituista (4 cm x 16 cm) suikaletta.

Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.  Säästä halutessasi muutamia lohipaloja koristeluun.

Lado kurkkuviipaleet työlaudalle. Annostele jokaisen viipaleen päätyyn lohitäytettä ja kääräise rullaksi. Kiinnitä cocktailtikulla. Leikkaa ylimääräinen kurkku pois ja kääräise myös siihen täytettä.

Nosta rullat leikkuulaudalle pystyyn ja peitä ne kelmulla. Säilytä rullat jääkaapissa tarjoiluun asti.

Ennen tarjoamista koristele kurkku-kylmäsavulohirullat tillillä.

Tarjoa alkupalana.

* Yhden rullan on tarkoitus olla yhden suupalan kokoinen. Pyydä ruokailijoita poistamaan cocktailtikut ennen rullan viemistä suuhun.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt