Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Veriappelsiiniposset – jälkiruoka kuin taikatemppu

12 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 12 h 0 min

Veriappelsiiniposset on superhelppo jälkiruoka, valmistus on kuin taikatemppu! Kerma hyytyy jääkaapissa silkkiseksi herkuksi happaman mehun vaikutuksesta. Veriappelsiiniposset ovat kätevä juhlajälkkäri, sillä ne voi valmistella jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä.

27.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
4 dl
kuohukermaa
1 1/2 dl
sokeria
2 dl
greippitäysmehua (tai veriappelsiinimehua)
Tarjoiluun
2
kandisokerikeksiä
1
veriappelsiini (8 viipaletta)

Veriappelsiiniposset ohje:

Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 3 minuuttia. Nosta kattila sivuun ja lisää joukkoon veriappelsiinimehu. Maista, ja lisää tarvittaessa sokeria tai mehua.

Jaa seos neljään pieneen lasiin tai annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna possetien hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai yön yli.

Ennen tarjoamista murustele jokaisen veriappelsiinipossetin pinnalle hiukan keksiä. Koristele parilla, kalvottomaksi leikatulla veriappelsiiniviipaleella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt