Veriappelsiiniposset – jälkiruoka kuin taikatemppu
12 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
12 h Veriappelsiiniposset on superhelppo jälkiruoka, valmistus on kuin taikatemppu! Kerma hyytyy jääkaapissa silkkiseksi herkuksi happaman mehun vaikutuksesta. Veriappelsiiniposset ovat kätevä juhlajälkkäri, sillä ne voi valmistella jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä.
MU
KA
2.9
Kuvat
Julkaistu 27.4.2016

Veriappelsiiniposset – jälkiruoka kuin taikatemppu
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 dlkuohukermaa
- 1 1/2 dlsokeria
- 2 dlgreippitäysmehua (tai veriappelsiinimehua)
Tarjoiluun
- 2kandisokerikeksiä
- 1 veriappelsiini (8 viipaletta)
Veriappelsiiniposset ohje:
Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 3 minuuttia. Nosta kattila sivuun ja lisää joukkoon veriappelsiinimehu. Maista, ja lisää tarvittaessa sokeria tai mehua.
Jaa seos neljään pieneen lasiin tai annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna possetien hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai yön yli.
Ennen tarjoamista murustele jokaisen veriappelsiinipossetin pinnalle hiukan keksiä. Koristele parilla, kalvottomaksi leikatulla veriappelsiiniviipaleella.

Veriappelsiini-oliiviöljykakku – raikas tuulahdus Sisiliasta
Maku

Veriappelsiini-fetasalaatti – rouskis, mikä talviherkku!
Maku

Veriappelsiinidrinkki on ihanan raikas talven piristäjä
Maku

Aikuisten mehujää – viilentävässä kesäherkussa maistuu klassikkodrinkki Aperol Spritz!
Kotivinkki

Veriappelsiinivispipuuro
Maku

Veriappelsiini-kvinoasalaatti
Maku

Veriappelsiini-jogurttikakku hurmaa! Kirpeänmakeasta hedelmästä ja turkkilaisesta jogurtista syntyy raikas herkku
Maku

Salaatti paahdetuilla porkkanoilla ja veriappelsiinilla
Maku