Maku

Laskiaispullan monet muodot – kokeile vegaanisia prinsessapullia, pitkoa, tötteröitä ja perinteisiä laskiaispullia!

Laskiaispullan monet muodot – kokeile vegaanisia prinsessapullia, pitkoa, tötteröitä ja perinteisiä laskiaispullia!
Laskiaispulla muuntautuu prinsessapullaksi, kakun tai pitkon kokoiseksi jättipullaksi sekä hauskoiksi tötteröiksi. Sisälle sujahtavat myös ihana Nutella-täyte, raikas vadelmatäyte tai vaikkapa lakritsikastike. Kurkkaa pullavinkit alta ja upota kädet taikinaan!
Julkaistu: 19.1.2018

Laskiaispulla perinteiseen tapaan

Onko perinteinen sittenkin parasta? Mantelimassalla ja kermavaahdolla täytetty perinteinen laskiaispulla maistuu täydelliseltä kuuman maidon kera. Täydellisen pehmeät pullat on helppo valmistaa, kokeile vaikka itse!

Prinsessa-laskiaispulla

Jääprinsessan ikiomat laskiaispullat leivotaan vegaanisesti kookosmaitoon ja öljyyn. Ihanan pehmeiden pullien täytteenä on mustikkahilloa ja soijakermavaahtoa. Prinsessakakun tapaan pullat kuorrutetaan marsipaanilla, tällä kertaa vaaleansinisellä.

Laskiaispulla kaikilla herkuilla

Hilloa vai mantelimassaa? Kierrepullissa saat kerralla molemmat. Täytä vielä hillolla ja vaniljaisella tuorejuusto-kermavaahdolla, ja vastustamaton laskiaisherkku on valmis!

Gluteeniton laskiaispikapulla

Kaipaatko gluteenitonta pullaa? Tämä leivinjauheella kohotettu jättilaskiaispulla valmistuu pikapikaa. Käytä täytteeksi suomalaisia pakastevadelmia, joita ei tarvitse kuumentaa ennen käyttöä.

Jättilaskiaispulla laku-vaahtokarkkitäytteellä

Tämä on jokaisen lakufanin mahtipulla! Leivo laskiaispulla vaihteeksi jättikokoisena ja sujauta mantelimassa tällä kertaa jo pullataikinaan. Lusikoi täytteeksi lakritsi- tai salmiakkikastikkeella maustettua kermarahkaa ja koristele vaahtokarkeilla.

Laskiaispitko

Isomman porukan hauska jaettava herkku valmistuu täyttämällä muhkea pullapitko hillolla, mantelimassalla ja kermavaahdolla. Leivo laskiaispitko itse tai oikaise ostamalla se valmiina ja keskittymällä vain täyttämiseen.

Suklaatäyte laskiaispullalle

Suklaatäytteiset laskiaispullat maistuvat kaikenikäisille herkkusuille! Suklainen kermavaahto ja suklaa-pähkinälevite tekevät laskiaispullista vastustamattoman makuisia. Nämä ovat täydellisiä mäenlaskun jälkeen.

Täytetyt tötteröt

Perinneruokaa prkl -blogin Mika kiepautti pullat tötterölle. Kakkupohjaa muistuttavat tötteröt paistetaan pellillä ja muotoillaan heti uunista tultuaan. Jäähtyneinä niiden täytteiksi sopivat parhaiten kermavaahto ja marjat.

Kommentoi »