


Täytetyt tötteröt
15 min
Kakkupohjaa muistuttavat tötteröt paistetaan pellillä ja muotoillaan heti uunista tultuaan. Jäähtyneinä niiden täytteiksi sopivat parhaiten kermavaahto ja marjat.
Reseptin ainekset
8 annosta
2 kpl
kananmunaa
1 kpl
kananmunan valkuainen
1/2 dl
sokeria
1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
voita (voiteluun)
täyte
2 dl
kermaa
2 dl
mansikkahilloa
Vatkaa kanamunat, valkuainen ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot joukkoon siivilän kautta ja sekoita tasaiseksi nostellen.
Voitele kaksi leivinpaperia ja jaa taikina kahdeksaan osaan kahdelle pelillille. Paista 225 asteessa noin 9 minuuttia.
Rullaa kakut tötteröiksi vielä kuumina ja anna jäähtyä. Täytä tötteröt kermavaahdolla, tuoreilla marjoilla tai hillolla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat