Maku

Täytetyt tötteröt

15 min
3
0

Täytetyt tötteröt

Kakkupohjaa muistuttavat tötteröt paistetaan pellillä ja muotoillaan heti uunista tultuaan. Jäähtyneinä niiden täytteiksi sopivat parhaiten kermavaahto ja marjat.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 2 kplkananmunaa
  • 1 kplkananmunan valkuainen
  • 1/2 dlsokeria
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlvoita (voiteluun)

täyte

  • 2 dlkermaa
  • 2 dlmansikkahilloa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Vatkaa kanamunat, valkuainen ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot joukkoon siivilän kautta ja sekoita tasaiseksi nostellen.

Voitele kaksi leivinpaperia ja jaa taikina kahdeksaan osaan kahdelle pelillille. Paista 225 asteessa noin 9 minuuttia.

Rullaa kakut tötteröiksi vielä kuumina ja anna jäähtyä. Täytä tötteröt kermavaahdolla, tuoreilla marjoilla tai hillolla.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä