2,9(11)
Frozen-pulla on jokaisen pienen jääprinsessan ja -prinssin unelma!
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
Kasvis
1 h
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Frozen-pullat täytetään mustikkahillolla ja kuorrutetaan sinisellä marsipaanilla tai sokerimassalla. Nämä pullat leivotaan kookosmaitoon, joten ne sopivat myös vegaanille.
9.1.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
12 kpl
Taikina
2 ½ dlkookosmaitojuomaa (Alpro)
25 gtuorehiivaa
½ tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
7–8 dlvehnäjauhoja
¾ dl rypsi- tai kookosöljyä
Kuorrutus
1 ½ pötköä (à 250 g)valkoista marsipaania
sinistä pastaväriä (Wilton)
TAIsinistä marsipaania (jos pullien ei tarvitse olla vegaanisia)
TAIsinistä sokerimassaa
Täyte
1 prkvispautuvaa soijakermaa (esim. Alpro Airy & Creamy)
1 dl mustikkahilloa

Frozen-pullat – ohje:

  1. Liuota hiiva lämpimään kookosmaitoon.
  2. Yhdistä kuivat aineet nesteeseen. Lisää öljy ja alusta taikinaksi. Vaivaa noin viisi minuuttia.
  3. Kohota taikina lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi. Vaivaa taikina kiinteäksi palloksi. Muotoile taikina sitten pötköksi ja leikkaa se paloiksi. Pyörittele pulliksi ja anna jälleen kohota. Paista pullia 225 asteessa 8–10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Värjää marsipaani pastavärillä haluamasi sävyiseksi. Jaa marsipaani 12 osaan. Pyöritä palat ensin palloiksi, paina litteäksi ja kauli tomusokeria apuna käyttäen pyöreäksi levyksi niin, että se peittää pullan. Nosta levy pullan päälle ja paina reuna pullan alle. Halkaise pullat.
  5. Koristele lakki halutessasi sokerikuorrutteella ja koristerakeilla. Vatkaa soijakerma vaahdoksi. Täytä Frozen-laskiaispullat vaahdolla ja hillolla. Nosta kansi päälle.
5 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo