Kotivinkki

Laskiaispitko – laskiaisherkku, joka on tehty jaettavaksi

2 h
0
0

Laskiaispitko on hauska jaettava herkku! Voit leipoa pitkon itse tai oikaista ostamalla pitkon valmiina ja keskittymällä täyttämiseen. Väliin tulee perinteiseen tyyliin hilloa, mantelimassaa sekä kermavaahtoa.
Tulosta
Kuvat Reetta Pasanen

Ainekset (4 isoa tai 8 pientä pitkoa )

Laskiaispitko

  • 200 gvoita
  • 5 dlmaitoa (täys)
  • 50 gtuorehiivaa
  • 2 dlsokeria
  • 2 rklkardemummaa
  • 1 ½ tlsuolaa
  • 1kananmuna
  • n. 15 dlvehnäjauhoja

Laskiaispitkon päälle

  • 1kananmuna
  • raesokeria

Laskiaispitkon täyte

  • 2 dlkuohukermaa vatkattuna
  • n. 2 dlvadelmahilloa
  • 150 gmantelimassaa

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN1 h 20 min
MITÄ PIDIT?
0