Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parhaat laskiaispullat kaikilla herkuilla! Nämä pullat kätkevät sisäänsä sekä mantelimassaa että hilloa

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Parhaat laskiaispullat täytetään mantelimassalla, vadelmahillolla sekä vaniljatuorejuustolla maustetulla kermavaahdolla. Eikö kuulostakin vastustamattomalta? Ota siis talteen herkullinen resepti ja kokeile laskiaisen ihanimpia pullaherkkuja!

15.1.2018
Reseptin ainekset
30 kpl
Taikina
50 g
tuorehiivaa
5 dl
maitoa
2 dl
sokeria
2
munaa
1 ½ tl
suolaa
1 rkl
kardemummaa
2 dl
mantelijauhetta
14–15 dl
vehnäjauhoja
200 g
voita tai margariinia (pehmeää)
Mantelitäyte
200 g
mantelimassaa
100 g
voita
1 dl
tomusokeria
Voitelu
1
muna
Täyte
2 dl
vispikermaa
1 rs (200 g)
vaniljatuorejuustoa (Viola)
1–2 dl
vadelmahilloa

Parhaat laskiaispullat – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.
  2. Lisää sokeri, munat, suola ja kardemumma sekä mantelijauhe.
  3. Alusta taikina vehnäjauhoilla ja lisää lopuksi pehmeä rasva.
  4. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  5. Yhdistä mantelimassa ja pehmeä voi. Lisää tomusokeri ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.
  6. Kauli taikina kahdeksi noin sentin paksuiseksi levyksi.
  7. Levitä tahna puoliksi taikinalevyille. Kääri levy rullalle. Leikkaa noin 4 cm:n levyisiä paloja.
  8. Nosta palat paperisiin pullavuokiin leikkauspinta ylöspäin. Anna kohota. Voitele kohonneet pullat munalla.
  9. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  10. 10
    Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto joukkoon. Halkaise pullat ja täytä ne tuorejuustovaahdolla ja vadelmahillolla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt