Maailman paras pannukakku

45 min
4.1
12

Maailman paras pannukakku

Hanna Sumarin luksuspannukakku valmistetaan täyteläiseen kermaan. Pannukakun pinnasta tulee rapea ja mausta lähes nekkumainen! Taivaallinen pannukakku tarjotaan raikkaasti sitruunan ja tomusokerin kera. Tämä pannari maistuu ihanalle myös kylmänä!
Teksti Hanna Sumari, Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 palaa)

Taikina

  • 3 kplmunaa
  • 7 1/2 dlkuohukermaa (tai täysmaitoa)
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 3/4 dlsokeria
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 2 tlkardemummaa
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 75 gvoita (sulatettuna)

Lisäksi

  • Tarjoiluun sitruunamehua ja tomusokeria.

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Valmista maailman paras pannukakku näin:

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Mittaa muut aineet joukkoon ja sekoita hyvin vispilällä vatkaten.

Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipellille.

Paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 30 minuuttia, tai kunnes pannukakku on kypsä ja saanut kauniin värin.

Anna pannukakun vetäytyä hetki ja leikkaa se sopiviksi paloiksi.

Pirskottele pannarin päälle sitruunamehua ja puuteroi tomusokerilla. Voit tarjota pannarin myös hillon ja kermavaahdon kanssa.

Vinkki!

* Pannukakku maistuu mainiolta myös jäähtyneenä, kun se on saanut vetäytyä.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä