Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaurapannari – oi, miten kuohkea ja ihana!

1 h 5 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 50 min

Kaurapannari on kuohkea ja astetta herkullisempi välipala tai rennon koti-illan jälkiruoka. Täydellinen lisuke kaurapannarille on itse tehty uuniomenahilloke.

4.1.2022
Reseptin ainekset
1 pellillinen
Kaurapannari
4
munaa
1 dl
sokeria
2 dl
vaahtoutuvaa kaurakermaa
½ dl
kaurajuomaa
2 dl
kaurafraichea
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
Uuniomenahilloke
1 kg
hapokkaita omenoita
½ dl
tummaa siirappia
1 dl
ruokosokeria
3 rkl
sitruunanmehua
1
kanelitanko
1 tl
inkivääriä
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
muskottia
¼ tl
kardemummaa
Lisäksi
tomusokeria

Kaurapannari ja uuniomenahilloke valmistuvat näin:

  1. Valmista ensin uuniomenahilloke. Pese omenat ja poista siemenkodat omenaporalla. Lohko omenat ja laita uunivuokaan. Lisää mausteet ja sekoita.
  2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes omenat ovat pehmenneet.
  3. Valmista pannukakkutaikina. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota kerma toisessa kulhossa. Yhdistä vaahdot varovasti käännellen.
  4. Sekoita kaurajuoma ja -fraiche keskenään ja lisää seos sekä vehnäjauhot ja kaurahiutaleet taikinaan vähitellen.
  5. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  6. Leikkaa pannari paloiksi ja tarjoa uuniomenahillokkeen kanssa. Pöläytä halutessasi tomusokeria päälle.

Vinkki!

Voit valmistaa kaurapannarin halutessasi kauratuotteiden sijaan maitopohjaisista tuotteista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt