Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Porkkanakakkupannarit yhdistävät kaksi suosikkiasiaasi: pannukakun ja porkkanakakusta tutun makumaailman!

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Porkkanakakkupannarit maistuvat niin viikonloppubrunssilla kuin mehevänä jälkkärinäkin. Kukapa voisi vastustaa pannukakun ja suosikkileivonnaisen yhdistelmää? Emme me ainakaan!

Reseptin ainekset
4 isoa tai 8 pientä pannukakkua
Taikina
150 g
porkkanaraastetta
1 tl
vaniljasokeria
3 dl
maitoa
1
kananmuna
2 rkl
rypsiöljyä
3 dl
vehnäjauhoa
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
½ dl
fariinisokeria
Kuorrute
1 ½ dl
huoneenlämpöistä tuorejuustoa
2 tl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 ½ dl
vispikermaa
Lisäksi
voita tai öljyä paistamiseen
pähkinöitä tai marjoja ja vaahterasiirappia

Porkkanakakkupannarit – ohje:

  1. Soseuta porkkanaraaste tehosekoittimessa. Lisää vaniljasokeri, maito, kananmuna ja öljy. Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää loput taikinan aineet ja sekoita nopeasti tehosekoittimella tai kulhossa nuolijalla. Vältä ylivatkaamista, jotta kuohkeus ei katoa.
  3. Kuumenna paistinpannu ja lisää nokare voita tai öljyä. Lusikoi taikinaa pannulle ja paista pannukakut kullanruskeiksi, 1–2 minuuttia molemmin puolin.
  4. Valmista kuorrute. Vatkaa kulhossa tuorejuustoa ja sokereita, kunnes seos saa hieman kuohkeutta. Lisää vispikerma ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Levitä kuorrute pannukakkujen päälle. Koristele halutessasi saksanpähkinöillä tai marjoilla ja vaahterasiirapilla.

Vinkki!

Maistuisiko myös tavallinen porkkanakakku? Kurkkaa ikisuosittu Tiinan mehevä porkkanakakku!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt