3,8(22)
Halloumi-pinaattipannukakku sujahtaa uuniin nopeasti – poimi arkea helpottava resepti!
Kasvis
1 h
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 50 min
Halloumi-pinaattipannukakku on helppo arkiherkku parhaimmillaan. Suolainen pannari on kuin pyttipannu: lisäile rennosti täytteitä sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
Julkaistu 2.8.2021
Kotivinkki
Reseptin ainekset
8 annosta
4 dlvehnä- tai spelttijauhoja
½ dllesesekoitusta
8 dltäysmaitoa
4munaa
200 gpakastepinaattia
1 tlsuolaa
⅓ tlmustapippuria
½ dlvoisulaa tai rypsiöljyä
200 ghalloumijuustoa
(tuoretta babypinaattia päälle)

Halloumi-pinaattipannukakku – ohje:

  1. Mittaa jauhot kulhoon. Lisää puolet maidosta ja sekoita hyvin. Lisää loppu maito. Vatkaa munat taikinaan.
  2. Sulata pinaatit mikrossa ja sekoita taikinaan. Lisää mausteet ja rasva. Anna jauhojen turvota 20 minuuttia.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa juusto kuutioiksi ja ripottele taikinan pinnalle.
  4. Paista pannaria 225 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä vielä hetki ennen leikkaamista. Ripottele halutessasi tuoretta babypinaattia pinnalle.

Vinkki!

Vaihda halloumijuusto samaan määrään fetajuustoa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.