Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Halloumi-pinaattipannukakku sujahtaa uuniin nopeasti – poimi arkea helpottava resepti!

1 h 0 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 50 min

Halloumi-pinaattipannukakku on helppo arkiherkku parhaimmillaan. Suolainen pannari on kuin pyttipannu: lisäile rennosti täytteitä sen mukaan, mitä kaapista löytyy.

2.8.2021
Reseptin ainekset
8 annosta
4 dl
vehnä- tai spelttijauhoja
½ dl
lesesekoitusta
8 dl
täysmaitoa
4
munaa
200 g
pakastepinaattia
1 tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
½ dl
voisulaa tai rypsiöljyä
200 g
halloumijuustoa
(tuoretta babypinaattia päälle)

Halloumi-pinaattipannukakku – ohje:

  1. Mittaa jauhot kulhoon. Lisää puolet maidosta ja sekoita hyvin. Lisää loppu maito. Vatkaa munat taikinaan.
  2. Sulata pinaatit mikrossa ja sekoita taikinaan. Lisää mausteet ja rasva. Anna jauhojen turvota 20 minuuttia.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa juusto kuutioiksi ja ripottele taikinan pinnalle.
  4. Paista pannaria 225 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä vielä hetki ennen leikkaamista. Ripottele halutessasi tuoretta babypinaattia pinnalle.

Vinkki!

Vaihda halloumijuusto samaan määrään fetajuustoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt