Kotivinkki

Halloumi-pinaattipannukakku sujahtaa uuniin nopeasti – poimi arkea helpottava resepti!

1 h
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Halloumi-pinaattipannukakku on helppo arkiherkku parhaimmillaan. Suolainen pannari on kuin kesäpyttis: lisäile rennosti täytteitä sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
KA
4.1
0
Julkaistu: 2.8.2021


Ainekset (8 annosta)

  • 4 dlvehnä- tai spelttijauhoja
  • ½ dllesesekoitusta
  • 8 dltäysmaitoa
  • 4munaa
  • 200 gpakastepinaattia
  • 1 tlsuolaa
  • ⅓ tlmustapippuria
  • ½ dlvoisulaa tai rypsiöljyä
  • 200 ghalloumijuustoa
  • (tuoretta babypinaattia päälle)
Tulosta

Halloumi-pinaattipannukakku valmistuu näin:

  1. Mittaa jauhot kulhoon. Lisää puolet maidosta ja sekoita hyvin. Lisää loppu maito. Vatkaa munat taikinaan.
  2. Sulata pinaatit mikrossa ja sekoita taikinaan. Lisää mausteet ja rasva. Anna jauhojen turvota 20 minuttia.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa juusto kuutioiksi ja ripottele taikinan pinnalle.
  4. Paista pannaria 225 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä vielä hetki ennen leikkaamista. Ripottele halutessasi tuoretta babypinaattia pinnalle.

Vinkki!

Vaihda halloumijuusto samaan määrään fetajuustoa.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ruokainspiraatiota arkeen ja juhlaan! Osta nämä suositut keittokirjat Meillä kotona -kaupoista

SISÄLTÖ JATKUU

Kommentoi »