Halloumi-pinaattipannukakku sujahtaa uuniin nopeasti – poimi arkea helpottava resepti!
1 h
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
50 minHalloumi-pinaattipannukakku on helppo arkiherkku parhaimmillaan. Suolainen pannari on kuin pyttipannu: lisäile rennosti täytteitä sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
KA
3.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 2.8.2021

Halloumi-pinaattipannukakku sujahtaa uuniin nopeasti – poimi arkea helpottava resepti!
Reseptin ainekset (8 annosta)
- 4 dlvehnä- tai spelttijauhoja
- ½ dllesesekoitusta
- 8 dltäysmaitoa
- 4munaa
- 200 gpakastepinaattia
- 1 tlsuolaa
- ⅓ tlmustapippuria
- ½ dlvoisulaa tai rypsiöljyä
- 200 ghalloumijuustoa
- (tuoretta babypinaattia päälle)
Halloumi-pinaattipannukakku valmistuu näin:
- Mittaa jauhot kulhoon. Lisää puolet maidosta ja sekoita hyvin. Lisää loppu maito. Vatkaa munat taikinaan.
- Sulata pinaatit mikrossa ja sekoita taikinaan. Lisää mausteet ja rasva. Anna jauhojen turvota 20 minuttia.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa juusto kuutioiksi ja ripottele taikinan pinnalle.
- Paista pannaria 225 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä vielä hetki ennen leikkaamista. Ripottele halutessasi tuoretta babypinaattia pinnalle.
Vinkki!
Vaihda halloumijuusto samaan määrään fetajuustoa.

Ricotta-sitruunapannari – raikas ja täyteläinen pannukakku katoaa hetkessä parempiin suihin
Kotivinkki

Janssoninpannari – tuhti tuplaherkku, jossa yhdistyvät janssoninkiusauksen ja pannukakun parhaat puolet
Kotivinkki

Suolainen pannukakku – rapea ja kuohkea makkarapannari on loistava brunssiherkku
Maku

Fetapannukakku – suolaisessa pannarissa ihastuttavat kurpitsa ja omena sekä häivähdys chiliä
Maku

Gluteeniton pannukakku – hurmaavan mehevä herkku iltapalalle
Kotivinkki

Savusilakka-pinaattipannari
Kotivinkki

Kuohkeat raejuustopannukakut
Kotivinkki

Suolainen kääretorttu – kääri sienillä täytetty pannukakku näppärästi rullalle
Maku