Paista uudeksivuodeksi tai illanistujaisiin pienet maukkaat perunapannukakut, jotka muistuttavat maultaan hieman blinejä. Tarjoa rapeat herkut suosikkitäytteidesi kanssa ja nauti! Resepti on gluteeniton.
Keitä perunat ja kuori ne. Soseuta perunat survimella tai sähkövatkaimella. Lisää joukkoon voi ja anna sen sulaa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat, leivinjauhe ja suola. Sekoita.
Laita tilkka öljyä lettupannun koloihin. Paista taikinasta keskilämmöllä pieniä perunapannukakkuja. Käännä, kun pannukakku on hyytynyt ja paista myös toinen puoli. Nosta valmiit letut tarjoiluastiaan.
Tarjoa perunapannukakut esimerkiksi ranskankerman, savulohen, sipulin, kapristen ja tillin kanssa. Kasvisversioon sopivat esimerkiksi merilevä-kaviaari tai pikkelöidyt sienet.
Vinkki!
Voit tehdä taikinan jo edellisenä päivänä jääkaappiin valmiiksi.