Maku

Suolainen pannukakku – rapea ja kuohkea makkarapannari on loistava brunssiherkku

1 h 20 min
5
0

Suolainen pannukakku tuo aamuaterialle ruokaisuutta. Pannari tarjoillaan paistettujen makkaroiden, granaattiomenansiementen, ranskankerman ja yrttien kera. Valitse pannariin mieleisellä tavalla maustettu makkara.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (4 annosta)

Suolainen pannukakku

  • 3munaa
  • 1 ½ dlmaitoa
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 rklsokeria
  • 1 tlsuolaa

Pannulle ja paistamiseen

  • 4 rklvoita

Täyte

  • 250 gmausteisia makkaroita (esim. chorizoa, braatvurstia tai raakamakkaraa)
  • ¾ dlgranaattiomenansiemeneniä
  • ½ dlranskankermaa
  • ½ dlrucolanversoja
  • 1 rklbasilikanlehtiä

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN50 min
MITÄ PIDIT?
5