Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suolainen pannukakku – rapea ja kuohkea makkarapannari on loistava brunssiherkku

1 h 20 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 50 min

Suolainen pannukakku tuo aamuaterialle ruokaisuutta. Pannari tarjoillaan paistettujen makkaroiden, granaattiomenansiementen, ranskankerman ja yrttien kera. Valitse pannariin mieleisellä tavalla maustettu makkara.

15.5.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Suolainen pannukakku
3
munaa
1 ½ dl
maitoa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
Pannulle ja paistamiseen
4 rkl
voita
Täyte
250 g
mausteisia makkaroita (esim. chorizoa, braatvurstia tai raakamakkaraa)
¾ dl
granaattiomenansiemeneniä
½ dl
ranskankermaa
½ dl
rucolanversoja
1 rkl
basilikanlehtiä

Suolainen pannukakku – ohje:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito, jauhot, sokeri ja suola. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
  2. Mittaa 2 rkl voita valurautaiselle pannulle (ø 20 cm). Nosta pannu 200 asteiseen uuniin, kunnes rasva on kuohahtanut.
  3. Kaada taikina pannulle ja paista 20–30 minuuttia, kunnes pannari on kohonnut ja ruskistunut kauniisti.
  4. Pannarin kypsyessä viipaloi makkarat ja paista ne rasvassa pannulla. Ota granaattiomenasta siemenet talteen.
  5. Ota pannari uunista ja kumoa sille makkarat ja granaattiomenat. Nostele päälle ranskankermaa. Viimeistele rucolanversoilla ja basilikalla. Tarjoa heti, ettei pannari ehdi laskea.

Vinkki!

Suolaisen pannarin päälle sopivat myös savukala, paistettu kaurapala (Yosa) tai kebabliha ja mausteinen tomaattisalsa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt