3(7)
Pizzapannari – uusi suosikkiherkku, jonka täytteet muuntuvat helposti jokaiseen makuun
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Pizzapannari leivotaan peruspannukakkutaikinan pohjaan ja täytetään kuin pizza. Valitse täytteet oman maun mukaan: vaihda salami vaikka kinkkuun ja paprika tomaattiin!
11.2.2019
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzapannari
6 dlmaitoa
4kananmunaa
3 dl(täysjyvä)vehnäjauhoja
2 rklrypsiöljyä
1 tlsuolaa
½ tl paprikajauhetta
Täyte
1paprika
4 dlemmental-mozzarellajuustoraastetta
½ pkt (à 130 g)pepperoniviipaleita
1 tlpizzamaustetta

Pizzapannari – ohje:

  1. Vatkaa maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, öljy, suola ja paprikajauhe. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
  3. Levitä pannarin päälle ensin juustoraaste ja sitten paprika- ja pepperoniviipaleet sekä pizzamauste. Jatka pizzapannarin paistamista keskitasolla vielä 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Pizzapannarin pohjasta tulee kuitupitoisempi, kun käytät taikinaan täysjyväjauhoja.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo