Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pizzapannari – uusi suosikkiherkku, jonka täytteet muuntuvat helposti jokaiseen makuun

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Pizzapannari leivotaan peruspannukakkutaikinan pohjaan ja täytetään kuin pizza. Valitse täytteet oman maun mukaan: vaihda salami vaikka kinkkuun ja paprika tomaattiin!

11.2.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzapannari
6 dl
maitoa
4
kananmunaa
3 dl
(täysjyvä)vehnäjauhoja
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
paprikajauhetta
Täyte
1
paprika
4 dl
emmental-mozzarellajuustoraastetta
½ pkt (à 130 g)
pepperoniviipaleita
1 tl
pizzamaustetta

Pizzapannari – ohje:

  1. Vatkaa maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, öljy, suola ja paprikajauhe. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
  3. Levitä pannarin päälle ensin juustoraaste ja sitten paprika- ja pepperoniviipaleet sekä pizzamauste. Jatka pizzapannarin paistamista keskitasolla vielä 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Pizzapannarin pohjasta tulee kuitupitoisempi, kun käytät taikinaan täysjyväjauhoja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt