Kotivinkki

Pizzapannari – uusi suosikkiherkku, jonka täytteet muuntuvat helposti jokaiseen makuun

45 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Pizzapannari leivotaan peruspannukakkutaikinan pohjaan ja täytetään kuin pizza. Valitse täytteet oman maun mukaan: vaihda salami vaikka kinkkuun ja paprika tomaattiin!
3.2
0
Julkaistu: 11.2.2019


Reseptin ainekset (4 annosta)

Pizzapannari

  • 6 dlmaitoa
  • 4kananmunaa
  • 3 dl(täysjyvä)vehnäjauhoja
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tl paprikajauhetta

Täyte

  • 1paprika
  • 4 dlemmental-mozzarellajuustoraastetta
  • ½ pkt (à 130 g)pepperoniviipaleita
  • 1 tlpizzamaustetta
Tulosta

Pizzapannari valmistuu näin:

  1. Vatkaa maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, öljy, suola ja paprikajauhe. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
  3. Levitä pannarin päälle ensin juustoraaste ja sitten paprika- ja pepperoniviipaleet sekä pizzamauste. Jatka pizzapannarin paistamista keskitasolla vielä 10–15 minuuttia.

Vinkki!

Pizzapannarin pohjasta tulee kuitupitoisempi, kun käytät taikinaan täysjyväjauhoja.

Kommentoi »