Pizzapannari – uusi suosikkiherkku, jonka täytteet muuntuvat helposti jokaiseen makuun
45 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
15 minPizzapannari leivotaan peruspannukakkutaikinan pohjaan ja täytetään kuin pizza. Valitse täytteet oman maun mukaan: vaihda salami vaikka kinkkuun ja paprika tomaattiin!
3.2
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.2.2019

Pizzapannari – uusi suosikkiherkku, jonka täytteet muuntuvat helposti jokaiseen makuun
Reseptin ainekset (4 annosta)
Pizzapannari
- 6 dlmaitoa
- 4kananmunaa
- 3 dl(täysjyvä)vehnäjauhoja
- 2 rklrypsiöljyä
- 1 tlsuolaa
- ½ tl paprikajauhetta
Täyte
- 1paprika
- 4 dlemmental-mozzarellajuustoraastetta
- ½ pkt (à 130 g)pepperoniviipaleita
- 1 tlpizzamaustetta
Pizzapannari valmistuu näin:
- Vatkaa maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, öljy, suola ja paprikajauhe. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
- Levitä pannarin päälle ensin juustoraaste ja sitten paprika- ja pepperoniviipaleet sekä pizzamauste. Jatka pizzapannarin paistamista keskitasolla vielä 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Pizzapannarin pohjasta tulee kuitupitoisempi, kun käytät taikinaan täysjyväjauhoja.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
Pizzarullakierre juustodipillä on illanistujaisten taattu vetonaula

Pikapizza äkilliseen pizzanhimoon valmistuu ilman taikinan kohotusta
Maku

Calzone Napolin opein – leivo pizzan täytteet taikinan sisään ja sormetkaan eivät syödessä sottaannu!
Maku

Prosciutto crudo eli kinkkupizza Napolin malliin – lisää osa täytteistä vasta paistamisen jälkeen ja yllätyt
Maku

Perunapohja tekee pizzasta aitoa pikaruokaa – resepti jonka haluat printata jääkaapin oveen
Maku

Pizzasarvet – pizzan uusi vinkeä muoto
Maku

Bataattipohjaiset pikkupizzat – tämän helpompaa pizzareseptiä et löydä!
Kotivinkki

Paras suolainen piirakka – tässä lukijoidemme 10 suosikkia + nopea bonusherkku!