


Pizzapannari – uusi suosikkiherkku, jonka täytteet muuntuvat helposti jokaiseen makuun
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Pizzapannari leivotaan peruspannukakkutaikinan pohjaan ja täytetään kuin pizza. Valitse täytteet oman maun mukaan: vaihda salami vaikka kinkkuun ja paprika tomaattiin!
Reseptin ainekset
4 annosta
Pizzapannari
6 dl
maitoa
4
kananmunaa
3 dl
(täysjyvä)vehnäjauhoja
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
paprikajauhetta
Täyte
1
paprika
4 dl
emmental-mozzarellajuustoraastetta
½ pkt (à 130 g)
pepperoniviipaleita
1 tl
pizzamaustetta
Pizzapannari – ohje:
- Vatkaa maidon joukkoon munat, vehnäjauhot, öljy, suola ja paprikajauhe. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
- Levitä pannarin päälle ensin juustoraaste ja sitten paprika- ja pepperoniviipaleet sekä pizzamauste. Jatka pizzapannarin paistamista keskitasolla vielä 10–15 minuuttia.
Vinkki!
Pizzapannarin pohjasta tulee kuitupitoisempi, kun käytät taikinaan täysjyväjauhoja.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat