


Munaton pannukakku – rakas jälkkäriherkku sopii myös munattomaan ruokavalioon
1 h 0 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 50 min
Munaton pannukakku maistuu yhtä hyvältä kuin tavallinenkin, kun teet sen tällä ohjeella. Mansikkahillo on se paras seuralainen, mutta kokeile pannaria myös suolaisten täytteiden kanssa!
Reseptin ainekset
12 palaa
Munaton pannukakku
8 dl
kevytmaitoa
250 g
maitorahkaa
4 dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
Munaton pannukakku – ohje:
- Sekoita pannukakkutaikinan kaikki aineet kulhossa ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Kypsennä pannukakkua 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
- Tarjoa munaton pannukakku lämpimänä tai kylmänä sokerin, marjojen tai iki-ihanan isoäidin mansikka-raparperihillon kanssa. Kokeile myös suolaista versioita ja lisää päälle esimerkiksi lohitahnaa.
Vinkki!
Munaton pannukakku, hyvin herkullinen sellainen, valmistuu myös ternimaidosta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat