Munaton pannukakku – rakas jälkkäriherkku sopii myös munattomaan ruokavalioon
1 h
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
50 minMunaton pannukakku maistuu yhtä hyvältä kuin tavallinenkin, kun teet sen tällä ohjeella. Mansikkahillo on se paras seuralainen, mutta kokeile pannaria myös suolaisten täytteiden kanssa!
MU
KA
4
Kuvat
Julkaistu 27.10.2010

Munaton pannukakku – rakas jälkkäriherkku sopii myös munattomaan ruokavalioon
Reseptin ainekset (12 palaa)
Munaton pannukakku
- 8 dlkevytmaitoa
- 250 gmaitorahkaa
- 4 dlvehnäjauhoja
- ½ tlsuolaa
Munaton pannukakku valmistuu näin:
- Sekoita pannukakkutaikinan kaikki aineet kulhossa ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
- Kypsennä pannukakkua 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
- Tarjoa munaton pannukakku lämpimänä tai kylmänä sokerin, marjojen tai iki-ihanan isoäidin mansikka-raparperihillon kanssa. Kokeile myös suolaista versioita ja lisää päälle esimerkiksi lohitahnaa.
Vinkki!
Munaton pannukakku, hyvin herkullinen sellainen, valmistuu myös ternimaidosta.

Kippauskakku – kaikkien aikojen helpoin leivonnainen kootaan suoraan vuokaan
Kotivinkki

Munaton omenapiirakka piimätaikinapohjalla – täydellinen kevyempään herkutteluun
Maku

Kinderkakku – kolmen suklaan hittikakku valmistuu ilman uunia
Maku

Pellillinen omenapiirakkaa – herkku, josta riittää isommallekin porukalle
Maku

Tyrnipullakranssi – majesteettinen herkku, jonka kierteistä paljastuu kirpsakkaa hilloa
Kotivinkki

Kaurakeksit – kahvipöydän klassikkoherkku
Kotivinkki

Mustikkaiset sitruunapikkuleivät – unelmanpehmeällä kreemillä täytetyt herkkupalat kirjaimellisesti sulavat suuhun
Maku

Mokkapalaleivokset – ihka uusi tapa koristella mokkapalat!
Maku