Maku

Munaton pannukakku – rakas jälkkäriherkku sopii myös munattomaan ruokavalioon

1 h
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Munaton pannukakku maistuu yhtä hyvältä kuin tavallinenkin, kun teet sen tällä ohjeella. Mansikkahillo on se paras seuralainen, mutta kokeile pannaria myös suolaisten täytteiden kanssa!
MU
KA
Julkaistu: 27.10.2010


Ainekset (12 palaa)

Munaton pannukakku

  • 8 dlkevytmaitoa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • ½ tlsuolaa
Tulosta

Munaton pannukakku valmistuu näin:

  1. Sekoita pannukakkutaikinan kaikki aineet kulhossa ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.
  2. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  3. Kypsennä pannukakkua 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  4. Tarjoa munaton pannukakku lämpimänä tai kylmänä sokerin, marjojen tai iki-ihanan isoäidin mansikka-raparperihillon kanssa. Kokeile myös suolaista versioita ja lisää päälle esimerkiksi lohitahnaa.

Vinkki!

Munaton pannukakku, hyvin herkullinen sellainen, valmistuu myös ternimaidosta.

17 kommenttia