Maku

Lohitahna

15 min
4.42
0

Herkullinen lohitahna sopii lisukkeeksi erilaisiin sämpylöihin ja kroisantteihin. Parhaalta se kuitenkin maistuu saaristolaisleivän tai ruisleivän päällä ihan sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (12 kpl)

  • 500 gsavulohta (noin 20 cm pala isosta lohesta)
  • 200 gruohosipulista tuorejuustoa
  • 150 granskankermaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 0,5 dlpersiljaa silputtuna
  • 0,5 kplsitruunan mehua
  • 0,25 tlsitruunapippuria
  • 0,25 tlmustaapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Sekoitetaan ranskankerma ja tuorejuusto, lisätään mausteet ja silputtu persilija. Lopuksi sekoitetaan joukkoon pieneksi silputtu sipuli sekä lohi. 

MITÄ PIDIT?
4.42