Maku

Lohitahna

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Herkullinen lohitahna sopii lisukkeeksi erilaisiin sämpylöihin ja kroisantteihin. Parhaalta se kuitenkin maistuu saaristolaisleivän tai ruisleivän päällä ihan sellaisenaan tai salaatin kanssa.
4.1
2
Julkaistu: 28.4.2015


Reseptin ainekset (12 kpl)

  • 500 gsavulohta (noin 20 cm pala isosta lohesta)
  • 200 gruohosipulista tuorejuustoa
  • 150 granskankermaa
  • 1 kplpunasipulia
  • 0,5 dlpersiljaa silputtuna
  • 0,5 kplsitruunan mehua
  • 0,25 tlsitruunapippuria
  • 0,25 tlmustaapippuria
Tulosta

Sekoitetaan ranskankerma ja tuorejuusto, lisätään mausteet ja silputtu persilija. Lopuksi sekoitetaan joukkoon pieneksi silputtu sipuli sekä lohi. 

2 kommenttia