


Lohitahna
15 min
Herkullinen lohitahna sopii lisukkeeksi erilaisiin sämpylöihin ja croisantteihin. Parhaalta se kuitenkin maistuu saaristolaisleivän tai ruisleivän päällä ihan sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Reseptin ainekset
12 kpl
500 g
savulohta (noin 20 cm pala isosta lohesta)
200 g
ruohosipulista tuorejuustoa
150 g
ranskankermaa
1
punasipuli
½ dl
persiljaa silputtuna
½
sitruunan mehu
¼ tl
sitruunapippuria
¼ tl
mustapippuria
Lohitahna – ohje:
- Sekoita ranskankerma ja tuorejuusto, lisää mausteet ja silputtu persilja.
- Lopuksi sekoita joukkoon pieneksi silputtu sipuli sekä lohi.
- Nauti lohitahna esimerkiksi mehevän saaristolaisleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat