Maku

Se paras saaristolaisleipä

3 h 20 min
LA
MA
MU
4.17
23

Näiden saaristolaisleipien mehevä hapokkuus on peräisin appelsiinimehusta. Runsaasti siirappia ja maltaita sisältävällä ohjeella syntyy kolme tai neljä upeaa leipää.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 kpl)

  • 10 dlappelsiinitäysmehua
  • 75 ghiivaa
  • 3 dlsiirappia
  • 1 rklsuolaa
  • 300 gkaljamallasta (4 dl)
  • 3 dlruishiutaleita
  • 3 dlruisjauhoja
  • 10 dlhiivaleipäjauhoja

Voiteluun

  • 1/2 dlvettä
  • 1/2 dlsiirappia

Tee näin

3 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN3 h
MITÄ PIDIT?
4.17