Kotivinkki

Äitienpäiväkakku – 5 ihanaa vaihtoehtoa

Millainen äiti, sellainen kakku! Ilahduta äitiä ihanilla leivonnaisilla – tai jos olet itse juhlakalu, lähetä tämä äitienpäiväkakkujuttu vinkiksi muulle perheelle.
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Äiti on esteetikko

Voiko nätimpää kakkua olla? Esteetikkoäiti on sulaa vahaa, kun omenainen nakukakku kannetaan pöytään. Katso naked caken resepti!

Äiti on klassikkojen ystävä

Jos äiti pitää tutuista ja perinteisistä leivonnaisista, porkkanakakulla on aika vaikea mennä pieleen. Katso porkkanakakun resepti!

Äiti on suklaahiiri

On olemassa ihmistyyppi, jolle suklaata ei koskaan voi olla liikaa. Tämä on äitienpäiväkakku heille. Katso syntisen hyvän suklaakakun resepti!

Äiti on marttailija

Juustokakku maistuu jokaiselle, ja äiti on tyytyväinen, kun samalla saat tyhjennettyä pakastinta viime kesän mustikoista. Katso mustikkajuustokakun ohje!

Äiti on pikkuisen kakara

Kuka sanoi, etteikö äitejäkin joskus lapsettaisi? On vaikea olla hymyilemättä, kun äitienpäiväkakun sisältä paljastuvat kaikki sateenkaaren värit. Katso sateenkaarikakun ohje!

Vielä pari bonuskakkua!

5 + 1: Äiti on enemmän pullanaisia

Kyllä, on myös äitejä, jotka eivät niin innostu leivoksista ja täytekakuista, vaan rakastavat korvapuusteja, voisilmäpullia ja munkkeja. Tämä mielettömän hyvä Monkey bread -pullakakku on äitienpäiväkakku juuri heille!

5 + 2: Äiti ansaitsee parhaan kakun, mutta sen pitää olla gluteeniton

Tämän hurmaavan kaksikerroksisen mansikkajuustokakun pohja tehdään manteli- ja perunajauhoista. Kakku on ihanan mehevä ja raikas. Äiti tykkää taatusti.

Juttu on julkaistu 13. maaliskuuta 2016

Julkaistu: 29.4.2019
Kommentoi »