Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Superhelppo suklaamoussekakku – kolmen aineksen suklaamousse täydentää pakastealtaasta poimitun mutakakkupohjan

30 min

Kipaise hakemaan kakkupohjat kaupan pakastealtaasta. Moussetäyte valmistuu pikaisesti kermavaahdosta, vaniljasta ja sulatetusta suklaasta.

6.5.2024
Reseptin ainekset
8–10 annosta
2 (à 400 g)
gluteenitonta mutakakkua (esim. Pirkka)
Suklaamousse
400 g
tummaa suklaata
1
vaniljatanko (tai 1 tl vaniljasokeria)
2 prk (à 2 dl)
vispikermaa
Lisäksi
syötäviä kukkia (esim. pelargoni)
25 g
tummaa suklaata rouhittuna
1 tl
kaakaojauhetta

Helppo suklaamoussekakku – ohje:

  1. Ota mutakakut pakastimesta. Irrota kakut paperivuoista kohmeisena.
  2. Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa tai varovasti paksupohjaisessa kattilassa. Anna suklaan jäähtyä hetki. Halkaise vaniljatanko ja raaputa sisus suklaaseokseen (tai lisää vaniljasokeri).
  3. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää erissä suklaaseokseen. Sekoita tasaiseksi. Lusikoi suklaamousse isolla pisaratyllalla (18 mm) varustettuun pursotinpussiin.
  4. Laita toinen mutakakku tarjoiluvadille ja pursota päälle puolet suklaamoussesta aaltomaisesti. Nosta päälle toinen mutakakku. Pursota loppu suklaamousse päälle.
  5. Koristele suklaarouheella, kukilla ja kaakaojauheella.
Suklaamoussekakku

Vinkki!

Vielä helpommalla pääset, kun teet täytteen valmiista suklaakakkumousseaineksista (esim. Dr. Oetker). Tarkista valmismoussesta mahdolliset allergeenit.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt