Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruunaiset juustokakkukupit syntyvät valmiista croissant-taikinasta – tarjoa juustokakku juhlissa söpöinä pikkuleivoksina!

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Tässä on uusi, hauska idea tarjota juustokakku vaikkapa juhlissa! Leivo valmiista croissant-taikinasta hauskat taikinakupit muffinipellin nurjalla puolella. Paista ja täytä juustokakkumassalla, lemon curdilla ja keksimurskalla.

2.5.2024
Reseptin ainekset
6
Sitruunaiset juustokakkukupit
1 pkt (240 g)
croissant-taikinaa (Danerolles)
1 rkl
voita
1 prk (2 dl)
vispikermaa
1 pkt (200 g)
sitruunatuorejuustoa
2 rkl
tomusokeria
2 dl
lemon curd -sitruunatahnaa
6
Biscoff-keksiä

Sitruunaiset juustokakkukupit – ohje:

  1. Levitä croissant-taikina työtasolle ja painele saumat yhteen. Leikkaa taikina pituussuunnassa kuuteen osaan.
  2. Käännä muffinipelti ylösalaisin. Voitele kuusi pellin kuppia nurjalta puolelta voilla. Pyörittele taikinasuikaleet kunkin kupin ympärille. Paina pohja tiiviisti kiinni.
  3. Paista 200-asteisessa uunissa 15–17 minuuttia. Jäähdytä hetki ja irrota taikinakupit.
  4. Vaahdota kerma. Pehmennä tuorejuusto ja sekoita siihen kermavaahto. Mausta tomusokerilla.
  5. Täytä jäähtyneet kupit tuorejuustotahnalla ja sitruunatahnalla. Murskaa pinnalle keksejä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt