Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paholaisen kakku – ihana leivonnainen viettelee suklaisella, tummien marjojen sävyttämällä maullaan

1 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 1 h 0 min

Paholaisenkakku eli devil's cake on todellinen klassikko täynnä tummia makuja! Tämä variaatio sisältää kunnon tujauksen vahvaa kahvia ja juhlavia karhunvatukoita.

12.6.2019
Reseptin ainekset
15 annosta
Paholaisen kakku
125 g
pehmeää voita
2 dl
sokeria
2
kananmunaa
3 ½ dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa
2 dl
fariinisokeria
1 dl
kaakaojauhetta
2 dl
kuumaa maitokahvia (1 dl vahvaa kahvia + 1 dl maitoa)
Kostutus
1 dl
maitoa
2 tl
vaniljasokeria
Täyte
2 dl
boysenmarjahilloa
150 g
tummaa suklaata
125 g
ranskankermaa
Kuorrutus
½ dl
fariinisokeria
½ dl
kuumaa kahvia
75 g
voita
150 g
tummaa suklaata
Koristelu
2 dl
karhunvatukoita

Paholaisen kakku – ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota suorakaiteen muotoinen, noin 1,5 litran vetoinen vuoka. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen.
  2. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja suola. Yhdistä toisessa kulhossa fariinisokeri ja kaakao maitokahviin. Sekoita niin, että sokeri sulaa.
  3. Yhdistä kaikki taikinan aineet varovasti käännellen ja kaada vuokaan. Kypsennä noin tunti. Tarkista kypsyys puutikulla. Anna jäähtyä hetki vuoassa, kumoa ja jäähdytä.
  4. Leikkaa kakku pitkittäin kolmeen osaan. Mausta maito vaniljasokerilla ja kostuta kakun alin kerros. Lusikoi pohjalle desi hilloa.
  5. Sulata suklaa. Sekoita siihen ranskan­kerma. Lusikoi puolet hillon päälle. Laita keskimmäinen kakkulevy täytteen päälle, kostuta ja levitä loppu hillo ja täyte levylle. Laita viimeinen kakkulevy kanneksi. Kostuta.
  6. Liuota fariinisokeri kahviin. Sulata voi ja suklaa yhdessä. Sekoita seokset keskenään. Valuta kuorrute kakun päälle ja reunoille. Koristele paholaisen kakku karhunvatukoilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt